Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Kayak & Memory, navegant per l'Ebre i la seva història

Rememorar la Batalla de l’Ebre en una proposta única

Etiquetes   turisme, vida activa, turisme cultural, turisme sostenible, memoria historica, riu ebre, ribera ebre, terres ebre

Publicat el22/5/2024

Kayak & Memory, navegant per l’Ebre i la seva història | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Fa ja més de 10 anys que Enblau i Terra Enllà van unir esforços per crear una proposta inèdita al riu Ebre, el Kayak & Memory. Al llarg d'aquest temps han aconseguit arribar a centenars de persones que han volgut viure aquesta experiència única.

El Kayak & Memory ha anat millorant amb el pas dels dies, l'experiència és un grau, i els promotors de l'activitat no poden estar més orgullosos de tot el que han aconseguit: una proposta de turisme de memòria històrica i sostenible, de la que tothom en parla bé i en queda plenament satisfet.

Amb l'arribada de la calor, torna la programació de Kayak & Memory. El pròxim diumenge 26 de maig serà la primera edició d'aquesta temporada d'estiu. Una nova oportunitat per gaudir de l'Ebre i la seva història com mai ho havies fet!

No calen grans coneixements d'història ni de piragüisme, només cal tenir la voluntat d'aprendre, ja que es tracta d'una activitat molt amena i apta per a tots els públics.

Programació 26 de maig:

  • 9:30 h - Inici de l'activitat a Móra d'Ebre, a la zona del Nàutic. Es començarà amb una introducció al caiac, i ens posarem en antecedents per comprendre com i quan es va iniciar la batalla de l'Ebre. Durant la ruta es realitzaran diferents aturades per anar relatant el desenvolupament del conflicte, i també per explicar algunes curiositats i característiques naturals del riu Ebre.
  • 13 h a 14 h- Hora aproximada d'arribada a Miravet. Tancament de l'activitat i retorn dels conductors als cotxes.

Informació i reserves

  • Preu: 35 €/persona 665320828 (Enblau) / 636 679 969 (Terra Enllà) / info@enblau.cat 
  • Per reservar, cal indicar el nombre de persones del grup, el tipus de caiacs que es voldran (individual o doble) i facilitar almenys un nom i un telèfon de contacte. 
  • Per tal d'evitar aglomeracions i que tothom pugui gaudir de l'activitat, les places seran limitades i es donaran per ordre d'inscripció.La Palma d’Ebre, un poble ple de vida y tradicióPer: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho