Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/28/2022#) AND (caducitat>=#6/28/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Josep Morales i Ester Casajuana guanyen la 6a Cursa dels Biberons del Pinell de Brai

Prop de cinc-cents participants entre totes les modalitats de la prova

Etiquetes   activitats outdoor, curses muntanya, pinell brai, terra alta, circuitebre, terres ebre

Publicat el25/2/2019

Josep Morales i Ester Casajuana guanyen la 6a Cursa dels Biberons del  Pinell de Brai | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Participants de la cursa absoluta


Pinell de Brai va viure ahir diumenge una gran festa esportiva i popular amb la celebració de la sisena edició de la Cursa dels Biberons, tercera de les proves incloses al calendari 2019 del Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l'Ebre i a l'Open FEEC de Curses per Muntanya 2019.

Començava la jornada amb la recollida de dorsals i una temperatura força freda, però l'organització es va encarregar d'escalfar als participants amb una bona xocolata calenta. Al llarg del matí, la temperatura va anar en ascens i finalment es va poder gaudir d'un dia primaveral.

Els 135 corredors inscrits a la cursa absoluta es van anar concentrant a la Catedral del Vi esperant el tret de sortida que va es va donar a les 9.15 hores. Quinze minuts més tard sortien els 95 participants de la cursa express i els 15 inscrits a la júnior, que compartien el mateix recorregut de 16 km. Els últims en iniciar el recorregut de 12km van ser els 17 participants de la categoria cadet i els prop de 200 inscrits a la marxa.

Ben aviat, els tres primers classificats de la cursa absoluta es van situar al cap de la prova, posició que van ocupar durant tot el recorregut. Josep Morales (independent) va situar-se al primer lloc del podi, amb un temps d'1:54:18, mentre que David Vidal (Team Blue Motors Ponts) i Pau Vila (Borges Trail-AAEET) van ocupar el segon i tercer lloc amb un crono d'1:55:04 i 1:58:13, respectivament.


Josep Morales i Ester Casajuana guanyen la 6a Cursa dels Biberons del  Pinell de Brai | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Els tres primers classificats de la cursa absoluta


Pel que fa a la classificació femenina, Ester Casajuana (independent) va liderar la cursa durant tot el recorregut, imposant-se amb un temps de 2:11:50 i superant amb més de 20 minuts a la segona i tercera classificada, Núria Mengual (2:34:12) i Fanny Barreda (2:35:37).


Josep Morales i Ester Casajuana guanyen la 6a Cursa dels Biberons del  Pinell de Brai | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Les tres primeres classificades de la cursa absoluta


Un any més no va faltar a la cita el grup de recreació històrica Pàndols 38, situats a diferents punts del recorregut que guarden un simbolisme amb la Batalla de l'Ebre.Bodegas Crial. Quatre generacions cultivant vinyes i elaborant vi de Lledó


Informació relacionada: