Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Josep Betalú dins dels favorits per guanyar la Titan Desert 2015

El cliclista ampostí Josep Betalú, de l’equip Tean PROGRESS CYCLES, va començar ahir la Titan Desert, una de les proves de BTT més dures del món, aconseguint la quarta posició de l’etapa.

Etiquetes   josep betalu, btt

Publicat el28/4/2015

El cliclista ampostí Josep Betalú, de l'equip Tean PROGRESS CYCLES, va començar ahir la Titan Desert, una de les proves de BTT més dures del món, aconseguint la quarta posició de l'etapa.

La Titan Desert es disputa del 27 d'abril al 2 de maig al Marroc des de Boumalne Dades fins a Maadid, per la cordillera de l'Atlas i el desert de Sahara, al llarg de 6 etapes d'entre 65.5 i 116 km.

Betalú que competeix durant la temporada en diverses modalitats de ciclisme que van des de la carretera fins a la BTT passant pel cliclocros i ja té experiència en curses de BTT de llarga durada, afronta la Titan Desert 2015 dins d'un selecte grup d'uns 10 bikers que parteixen com a favorits a la victòria final.

Podeu seguir per Teledeporte (20.15 h) i Esports 3 (21.30 h), bé pels respectius webs d'aquests canals de televisió i pel web oficial titandesert.es

Josep Betalú dins dels favorits per guanyar la Titan Desert 2015 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...
Josep Betalú a l'arriada d'una de les etapes de la Titan Desert 2014

Vídeo resum de la 1a etapa (Esports 3)