Venda online productes de la Terra

CAT | ES


Les jornades professionals de cuina Gastromar l'Ampolla, del 20 al 22 de març

L’esdeveniment es desenvoluparà simultàniament en dos platós situats a l’hotel Flamingo de l’Ampolla. Totes les sessions s’emetran en streaming pel canal de Youtube Gastroevents Online

Etiquetes   vida activa, turisme gastronomic, gastronomia, gastronomia km0, producte proximitat, ostra, productes ebrencs, producte local, l’ampolla, delta ebre,

Publicat el15/3/2022

Les jornades professionals de cuina Gastromar l’Ampolla, del 20 al 22 de març | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


GastroMar l'Ampolla, impulsat per l'Ajuntament de l'Ampolla, neix com un esdeveniment per donar a conèixer els productes del mar de les Terres de l'Ebre i per extensió de la Mediterrània i consolidar el municipi com a espai gastronòmic del Delta de l'Ebre.

Del 20 al 22 de març, aquestes jornades professionals de cuina i ciència tractaran temes relacionats amb la cuina marinera tradicional i contemporània i es parlarà d'investigació, ciència, salut i sostenibilitat, realçant espècies de peix i productes mariners poc habituals als mercats i a les cartes dels restaurants.

El diumenge dia 20 de març tindrà lloc la 8a edició de la Cuina de l'Ostra a l'Ampolla a partir de les 6 de la tarda. Un any més, cuineres i cuiners d'aquest municipi participaran en aquest esdeveniment culinari que té com a gran protagonista l'Ostra de l'Ampolla.

La xef Iolanda Bustos, farà una sessió magistral amb ostres de l'Ampolla a les 18;30 durant el Concurs de Cuina de l'Ostra de l'Ampolla, com Inici del GastroMar 2022.

Ada Parellada xef i propietària del Restaurant Semproniana de Barcelona, farà la sessió inaugural del GastroMar 2022 a les 19:00 en una sessió de cuina en directe dedicada al peix, la sostenibilitat i l'aprofitament del producte.

Enric Gisbert, cap del programa d'Aqüicultura de l'IRTA, de Sant Carles de la Ràpita, patriciparà a les 19;00 a la sessió “Recerca per a un mar més sostenible”.

L'esdeveniment es desenvoluparà simultàniament en dos platós situats a l'hotel Flamingo de l'Ampolla, des dels quals xefs i ponents podran veure's i interactuar. Totes les sessions s'emetran en streaming pel canal de Youtube Gastroevents Online.


Per: Redacció

comparteix-ho