Sant Jaume d´Enveja, harmonia natural

CAT | ES


Les Jornades Gastronòmiques del Polp i l'Arròs de la Ràpita arriben a la 30a edició

Entre el 18 de setembre i el 4 d’octubre una dotzena de restaurants oferiran menús que combinen aquests productes de proximitat

Etiquetes   de la terra, jornades gastronomiques, turisme gastronomic, polp, sant carles de la rapita, delta ebre, terres ebre

Publicat el10/9/2020

Les Jornades Gastronòmiques del Polp i l’Arròs de la Ràpita arriben a la 30a edició | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Les Jornades Gastronòmiques del Polp i l’Arròs de la Ràpita arriben a la seva 30a edició amb una oferta de 12 menús que combinen aquests dos productes de proximitat i de temporada. Aquesta edició, però, se celebrarà amb les restriccions i les normes sanitàries que implica la pandèmia de la Covid-19, la qual cosa no impedirà que qui ho vulgui pugui gaudir de l’exquisida gastronomia rapitenca.

Les Jornades s’han presentat aquest matí a l’espai gastronòmic del Mercat Municipal de la Ràpita, amb les intervencions de l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, el secretari de la confraria de pescadors Verge del Carme, Joan Balagué, i la presidenta del Col·lectiu de Cuina La Ràpita-Delta de l’Ebre,  Imma Bòria.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha fet menció a la bona temporada d’estiu que s’ha registrat al municipi i ha remarcat la necessitat de continuar treballant per "mantenir la capitalitat turística del sud de Catalunya". "I això ho aconseguim quan combinem, per una banda, l’excel·lent producte de la nostra mar i, per l’altra, la gran qualitat de la cuina rapitenca", ha subratllat l’alcalde.

El secretari de la Confraria de Pescadors, Joan Balagué, ha dit que aquestes Jornades permeten dinamitzar el sector pesquer "en uns temps tan difícils". Per la seva banda, la presidenta del Col·lectiu de Cuina, Imma Bòria, ha destacat la implicació dels restauradors de la Ràpita en adaptar-se a les circumstàncies que obliga la pandèmia, oferint la màxima seguretat als clients. "Hem fet aquests menús amb molta il·lusió, com sempre, i tot i que estem en una situació molt difícil. Estem complint amb totes les normatives i per això us convidem a tots i totes a confiar en els nostres establiments", ha dit Bòria.

Les Jornades Gastronòmiques de Polp i l’Arròs començaran el 18 de setembre i acabaran el 4 d’octubre, una dotzena de restaurants de la Ràpita oferiran menús d’entre 28 i 45 euros. Els restaurants que hi participen són el Miami Can Pons, Albert Guzmán, Can Batiste, Can Vicent, Freddy Restaurant, Juanito Platja, Les Palmeres, Llansola 1921, Marieta Taperia, Tamashi, Rest-taperia TT i Casa Ramon Marinés.


Per: Redacció

Foto: Cedida