Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Jornada sobre els grans destins de turisme de natura

Serà aquest dijous 16 de gener i tractarà sobre les característiques dels grans destins de turisme de natura i com aplicar-les al context del Parc Natural dels Ports

Etiquetes   turisme, jornades, parc natural ports, la senia, montsia, terres ebre

Publicat el13/1/2020

Jornada sobre els grans destins de turisme de natura | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El Parc Natural dels Ports organitza aquest dijous 16 de gener la 3a jornada del cicle sobre la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS). En aquesta ocasió es parlarà sobre les característiques dels grans destins de turisme de natura i com aplicar-les al context del Parc Natural dels Ports.

El biòleg Ignacio Jiménez mostrarà alguns dels millors destins de natura del món i les característiques que els uneixen. A partir d'aquest mostrari, es crearà una visió de cap a on pot anar el Parc Natural dels Ports, com a gran destí de natura, i quines accions es poden fer per aconseguir-ho. Per últim, es relacionarà amb la iniciativa de Maestrazgo-Els Ports.

L'activitat tindrà lloc a la Sénia, al Centre de Visitants del Parc al Montsià i començarà a les 9.30 h amb la benvinguda als participants. Els interessants a participar a la jornada, que és gratuïta, s'han d'inscriure en aquest enllaç.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu