Hotel Restaurant La Fàbrica de Solfa. Beseit. Una cuina moderna i atrevida basada en la tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/28/2022#) AND (caducitat>=#6/28/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Jornada sobre el patrimoni de pedra en sec al Baix Ebre

La jornada «El cocó de Xim i les construccions vinculades a l’aigua de Tivenys», que se celebrarà el proper 24 de febrer, té per objectiu divulgar el ric patrimoni de la pedra en sec

Etiquetes   natura patrimoni, baix ebre, tivenys, pedra en sec

Publicat el8/2/2018


El Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià, en col·laboració amb l'Ajuntament de Tivenys, ha organitzat, per al proper dissabte 24 de febrer, la jornada “El cocó de Xim i les construccions vinculades a l'aigua de Tivenys”.

La jornada té per objectiu introduir el patrimoni de pedra en sec en quant al context històric, els principis constructius, i els reptes per la seva conservació. A partir d'aquest marc general, es realitzarà una aproximació a les estructures de pedra en sec vinculades a l'emmagatzematge de l'aigua existents a la zona de Tivenys, presentant una primera aplicació de noves tecnologies de presa de dades per la catalogació i divulgació d'aquest ric patrimoni, com a eina de conservació.

Les conferències són de caràcter divulgatiu, en base a coneixements científics i tècnics, i estan dirigides al públic en general interessats en la pedra en sec.

Aquesta jornada forma part del projecte de cooperació Col·labora x Paisatge entre grups d'acció local de Catalunya i França per la posada en valor del patrimoni de pedra seca.

L'activitat es realitzarà el dissabte 24 de febrer al Centre d'interpretació de la Pesca de Tivenys (avinguda Generalitat, 46-54 Tivenys) de les 10h a les 12h i els interessats en assistir-hi es poden inscriure en aquest enllaç.


Jornada sobre el patrimoni de pedra en sec al Baix Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...