Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/7/2021#) AND (caducitat>=#12/7/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Jornada de neteja a Godall en el marc de la campanya Catalunya Cleanup Challenge

Es va celebrar aquest passat divendres 4 de juny i hi van participar xiquets, xiquetes i joves amb la voluntat de conscienciar la ciutadania de la immensa quantitat de residus que hi ha al nostre entorn

Etiquetes   natura, medi ambient, voluntariat ambiental, godall, montsia

Publicat el10/6/2021

Jornada de neteja a Godall en el marc de la campanya Catalunya Cleanup Challenge | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


El passat divendres 4 de juny, l'Ajuntament de Godall, conjuntament amb la Tècnica de Joventut i la monitora Olivia Cardona,van organitzar una recollida de brossa pels carrers del poble i el seu entorn. Hi van participar xiquets, xiquetes i joves amb la voluntat de conscienciar la ciutadania de la immensa quantitat de residus que hi ha al nostre entorn.

Aquesta acció mediambiental pretén transmetre a la societat la importància de fomentar accions sostenibles per reduir els residus i canviar el comportament quotidià de la ciutadania, l'educació i el civisme són les màximes vies per això.

L'acció s'emmarca Farà en la campanya "Catalunya Cleanup Challenge", a la qual l'Ajuntament de Godall es va adherir fa unes setmanes. En breu, el consistori promourà noves iniciatives per tal de conscienciar la població de la responsabilitat del reciclatge i de no embrutar.


Per: Redacció

Foto: Cedida