Horta de Sant Joan, un paradÝs a la Terra Alta

CAT | ES


Una jornada mediambiental netejarÓ i censarÓ demÓ dissabte, l'entorn de Santes Creus

La jornada sĺiniciarÓ amb una neteja de residus i seguirÓ amb un cens colĚlaboratiu de la flora de lĺentorn, amb lĺajuda dĺun expert botÓnic i una aplicaciˇ de m˛bil que permet identificar fotografies de plantes i flors

Etiquetes   entorn, medi ambient, voluntariat ambiental, ametlla de mar, terres ebre

Publicat el15/10/2021

Una jornada mediambiental netejarÓ i censarÓ demÓ dissabte, l’entorn de Santes Creus | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La Cala de Santes Creus


L'activitat, organitzada per GraŰllsia, s'iniciarÓ a les 10 h del matÝ i tindrÓ com a punt de trobada el pÓrquing de cotxes de la Cala de Santes Creus. El grup d'estudis i comunicaciˇ ambiental GraŰllsia ha organitzat una jornada de neteja i descoberta de la natura, per aquest dissabte, a l'Ametlla de Mar.

Es tracta d'una jornada emmarcada dins del Projecte de Conservaciˇ i Cust˛dia del Barranc de Santes Creus, que l'AgŔncia Catalana de l'Aigua va concedir a l'entitat, per dur a terme diverses activitats i accions dins aquest barranc, amb l'objectiu de contribuir i millorar el seu estat de conservaciˇ.

La jornada, que tÚ una durada prevista de 3 h, s'iniciarÓ amb una neteja de residus i seguirÓ amb un cens colĚlaboratiu de la flora de l'entorn, amb l'ajuda d'un expert botÓnic i una aplicaciˇ de m˛bil que permet identificar fotografies de plantes i flors.

Els voluntaris es trobaran a les 10 h del matÝ, al pÓrquing de cotxes de la Cala de Santes Creus. Per participar en la jornada, cal inscriure's prŔviament a 621 22 45 54 o infograellsia@gmail.com . Des de l'entitat, es recomana dur roba c˛moda i aigua.


Per: La Cala RTV

Fotos: Turisme Ametlla de Mar

comparteix-ho