CICLE DE VISITES GUIADES A BENICARLÓ. PRIMAVERA - ESTIU 2021

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#7/27/2021#) AND (caducitat>=#7/27/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Jornada ciclista al Perelló amb la 3a Emburgada Bike Race

Hi van participar prop de 240 bikers. La del Perelló ha estat la penúltima de les proves del circuit Xallenger BTT Terres de l’Ebre 2018

Etiquetes   esports, btt, el perello, baix ebre

Publicat el1/10/2018

Jornada ciclista al Perelló amb la 3a Emburgada Bike Race | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


El Perelló va celebrar ahir diumenge 30 de setembre la tercera edició de l'Emburgada Bike Race, la penúltima de les proves del Circuit Xallenger BTT Terres de l'Ebre. Hi van participar prop de 240 bikers entre les dos proves disputades: el circuit llarg, de 40 km de recorregut i un desnivell positiu de 1.100 mts i el circuit curt, de 30 km i 750 md+.

A les 9 en punt del matí es donava la sortida des de la zona poliesportiva del municipi en una jornada amb sol i força calorosa, tal com anava avançant el matí.

En la cursa llarga el primer classificat va ser Pau Romero, amb un temps d'1 hora i 50 minuts, amb 5 minuts d'avantatge sobre el segon i tercer classificat, Javi Galván i Èric Gil, respectivament.

De les quatre fèmines inscrites a la cursa llarga, la primera a arribar a la línia de meta va ser Arantxa Salvadó, que es manté líder del circuit, amb un temps de 2 hores 36 minuts. Rosa Muixi i Pili Franco van ocupar el segon i tercer lloc del podi.

Julen Calvó, César Boix i Ivan Calvó en homes i Eva Sans, Bàrbara López i Anna Ibáñez, en dones, van ocupar els tres primers llocs de la classificació de la cursa curta.

José Maria Moreno va ser el primer classificat, amb un temps de 2 hores 10 minuts, en la categoria e-bike, que compartia recorregut amb la cursa llarga.

Totes les classificacions en aquests enllaços:


La propera cita serà el diumenge 14 d'octubre a Amposta amb la BTT Duextrem “Lo Coll Llarg”, que tancarà el circuit Xallenger BTT 2018.


Fotos de l'esdeveniment:


Jornada ciclista al Perelló amb la 3a Emburgada Bike Race | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...