butlletí EbreActiu

CAT | ES


Joan Abella i Clara Bosch guanyen el 10è Canicròs de la Ràpita

El canicròs de La Ràpita va celebrar la desena edició diumenge passat, 4 de març, amb la participació de 33 canicrossers, que van poder córrer pel nou recorregut. El guanyadors absoluts van ser Joan Abella i Clara Bosch amb els seus gossos.

Etiquetes   canicros, sant carles de la rapita, montsia

Publicat el6/3/2018

El matí del diumenge 4 de març, dia en el que es disputava el 10è Canicròs de La Ràpita, va començar una mica ennuvolat tot i que la cursa va acabar amb un sol gairebé primaveral. Després de passar la pertinent i obligatòria revisió veterinària, els participants van aplegar-se al davant del pavelló poliesportiu per a prendre la sortida. Els organitzadors, el Club Centre Excursionista La Foradada, havien preparat per al 10è Canicross La Ràpita, memorial Joan Aloy, un recorregut nou respecte als anys anteriors, amb un circuit d'uns 3,5 Km al que s'havien de donar 2 voltes per a cobrir els 7 Km totals amb 230 metres de desnivell positiu acumulat.

El recorregut, després de sortir del pavelló poliesportiu, va passar per davant l'institut creuant la zona dels “pinets” per a fer la pujada al mirador de la Guardiola. Després de vorejar l'antiga pedrera van baixar fort fins gairebé a tocar el carrer Doctor Torner (carrer del pavelló poliesportiu) per a tornar a pujar fins al carrer de la Guardiola. Tot seguit van emprendre un sender molt corredor amb lleugera pujada fins al cementiri per a fer el primer pas per la línia de meta, per a començar la segona volta.

Joan Abella i Clara Bosch guanyen el 10è Canicròs de la Ràpita | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Clara Bosch guanyadora del 10è Canicròs de La Ràpita


Els més ràpids van ser, en homes, Joan Abella (Trail CER) amb 0:34:00, Aitor Tomás amb un temps de 0:35:00 i Josep Geira (CCE La Foradada) amb 0:35:30. En dones la guanyadora va ser Clara Bosch (Kiwoko) amb un crono de 0:41:00, acompanyada al podi per Estel Lerín (CE Trail Tarraco) amb un temps de 0:50:35 i Eva M. Segura (BTT Montbike) amb 0:52:10.

Joan Abella i Clara Bosch guanyen el 10è Canicròs de la Ràpita | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Joan Abella guanyador del 10è Canicròs de La Ràpita


El matí d'esport i muntanya a Sant Carles de la Ràpita no va acabar amb el canicròs, perquè poc després d'arribar el darrer participant del canicròs, a les 10 del matí, es donava la sortida a la 2a Rogaine Serra de Montsià i, a les 11, la cursa infantil.

El de la Ràpita va ser el penúltim canicròs de la temporada a les Terres de l'Ebre. Tancarà el 3r Circuit ebrenc de canicròs el 2n Canicròs d'Amposta - Temps de Terra a Amposta el proper 18 de març.

comparteix-ho