Hotel Restaurant La Fàbrica de Solfa. Beseit. Una cuina moderna i atrevida basada en la tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#11/30/2021#) AND (caducitat>=#11/30/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Ja a la venda els passis del vedat micològic del Maestrazgo per la temporada

Els diferents tipus de passis es poden adquirir de manera ràpida i còmoda a través del web www.deportesmaestrazgo.es

Etiquetes   de la terra, bolets, maestrazgo

Publicat el6/9/2021

Ja a la venda els passis del vedat micològic del Maestrazgo per la temporada | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Els rovellons, un dels bolets més apreciats pels boletaires


Les pluges dels últims dies d’estiu auguren una bona campanya micològica per al vedat del Maestrazgo i desperten l’interès dels primers aficionats, que cada any acudeixen a la muntanya a la recerca de bolets. El vedat del Maestrazgo va ser el primer límit a nivell supramunicipal a l'Aragó i engloba les muntanyes públiques de 10 municipis expandint al llarg de 10.500 hectàrees.

La Comarca del Maestrazgo acaba de posar a la venda els diferents passis per aquesta temporada. "A través del web www.deportesmaestrazgo.es ja es poden comprar els passis per accedir al vedat. La compra per Internet agilitza el procés i el fa més còmode per a tots, a més d’evitar aglomeracions en llocs físics, tenint en compre la situació sanitària actual", assenyala Roberto Rabaza, president de la institució comarcal.

Els passis s’han confeccionat en funció de les diferents necessitats dels recol·lectors. Els tiquets diaris són els més freqüents i permeten, per 5 €, l’accés al vedat durant un dia i amb un límit de 12kg. També poden trobar-se els passis de cap de setmana, per valor de 8 € i de temporada sencera, fins al 31 de desembre, per un valor de 50 €. A més, els ajuntaments continuaran venent els passis de veïns, amb un import de 7 €, i de propietaris, per 12 €.

"Esperem una bona temporada de bolets, ja que ha plogut molt les últimes setmanes, però sempre depèn de la climatologia propera i que es donin les condicions favorables perquè surtin els bolets" apunten des de la institució.


Per: Redacció

Foto: Cedida