Masdenverge, al bell mig de dos parcs naturals

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/28/2022#) AND (caducitat>=#1/28/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Ja es coneixen els guanyadors del I Concurs Instagram Nit del Turisme del Montsià'17

S’han presentat més de 140 fotografies

Etiquetes   turisme, fotografia, montsia, terres ebre

Publicat el20/12/2017


El Departament de Promoció Econòmica – Turisme del Consell Comarcal del Montsià ja ha tancat la primera edició del concurs Instagram de la Nit del Turisme del Montsià'17. De l'1 al 17 de desembre, els usuaris i les usuàries d'aquesta coneguda xarxa social han pogut participar enviant les seves imatges sota la temàtica “Turisme Sostenible al Montsià “ amb les etiquetes #nitdelturisme17, #MontsiaSostenible i @comarcamontsia.

Vistes les més de 140 fotografies rebudes i desprès de les valoracions del jurat, els i les participants que han obtingut premi han estat els següents:

  • 1r premi valorat en 200€ en metàl·lic: Ambiorix de Jesús Rivera 
  • 2n premi valorat en 150€ en metàl·lic: Montse Parrot 
  • 3r premi valorat en 100€ en metàl·lic: Roser Regolf 

En els propers dies s'informarà sobre l'exposició que s'efectuarà al Consell Comarcal de les deu imatges que han resultat finalistes d'aquest concurs.


Ja es coneixen els guanyadors del I Concurs Instagram Nit del Turisme del Montsià’17 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...