Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


iPROJECTA. Educació ambiental i guiatges

Etiquetes   serveis turístics, parc natural ports, turisme natura, turisme familiar, baix ebre, terra alta, guiatges, educacio ambiental

iPROJECTA. Educació ambiental i guiatges | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


iPROJECTA. Educació ambiental i guiatges

Tel. 633 952 095 - 644 889 361

Correu-e

Web

Instagram

Twitter

iPROJECTA és un grup de gent vinculada als diferents territoris amb l'objectiu comú de la preservació i difusió dels valors naturals.

iPROJECTA està integrat per un equip pluridisciplinar format per biòlegs, geòlegs, guies de muntanya, educadors ambientals, formadors en el lleure, topògrafs i d'un equip de col·laboradors que fan possible projectes amb la màxima qualitat.

La seva comesa principal és contribuir a preservar el medi natural, afavorint la comprensió de la natura des del guiatge, l'educació ambiental i la informació.

Ofereixen guiatges interpretatius, guiatges conscients i tallers d'educació ambiental. Projecten itineraris guiats i adequació d'espais naturals.

Gran part de la seva feina és el suport de personal per a la gestió d'informació i d'educació ambiental d'espais protegits.

Les activitats que s'organitzen estan dirigides a escoles, a grups i a públic en general.


Guiatges

iPROJECTA disposa d'un ampli ventall de guies de natura i educadors amb àmplia experiència i coneixement del territori per tal de donar a conèixer als seus clients els millors racons dels espais naturals en els quals ens trobem. Tenen propostes tant per a adults, famílies o centres educatius.


Divulgació de valors

iPROJECTA ofereix experiència i coneixements en matèria ambiental i fluvial, serveis de comunicació en el camp de l'educació ambiental per a grans esdeveniments, per a escoles i per a organitzacions públiques o privades.

Col·laboren amb empreses de referència del sector de la comunicació, per difondre els vostres valors i serveis. Elaboren des dels continguts fins a la distribució, per a una difusió imaginativa i efectiva.

iPROJECTA. Educació ambiental i guiatges | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Serveis a Parcs Naturals

iPROJECTA gestiona els servei públic d'informació i educació ambiental en diferents espais naturals protegits de Catalunya des de fa més de 10 anys. Actualment, estan treballant a:

  • Parc natural dels Ports (comarques del Baix Ebre i Terra Alta).
  • Parc natural del Cadí-Moixeró (comarques del Berguedà, Cerdanya i Alt Urgell).
  • Parc natural de l'Alt Pirineu (Alt Urgell).
  • Reserva natural de Mas de Melons i secans de Lleida.

Les tasques previstes en aquests contractes impliquen la gestió dels centres de visitants dels diferents espais naturals, en els quals s'ofereix informació als visitants de les diferents opcions per gaudir la natura dins l'espai natural (principalment per a recórrer els itineraris senderistes senyalitzats), es donen recomanacions per a preservar l'espai en les millors condicions i també s'informa d'altres propostes al municipi. A la majoria dels centres de visitants, hi ha exposicions permanents o itinerants sobre temàtiques d'interès de l'espai natural.


Sostenibilitat i medi

A iPROJECTA ofereixen estudis per a l'avaluació, la gestió i la implantació de tots els serveis i fan projectes relacionats amb el medi ambient i el territori. Adequació i recuperació de senders, senyalitzacions, creació i adequació d'àrees de lleure, miradors, zones verdes d'interpretació, aparcaments, condicionament de fonts, rehabilitació de cabanes de pastor, etc. Estudis d'Impacte i Integració Paisatgística (EIIP), catàlegs de béns paisatgístics, cartes de paisatge, projectes de rehabilitació d'espais degradats, projectes de restauració del paisatge, avaluació ambiental d'activitats, de plans i programes i estudis de vegetació i fauna.


Espais fluvials

iPROJECTA són socis fundadors del Centro ibérico de Restauración Fluvial (CIREF) i aposten per la conservació i millora dels cursos fluvials del nostre entorn. Els tècnics d'iPROJECTA disposen d'un ampli bagatge en aquest medi, la qual cosa permet realitzar projectes rigorosos i integrats en l'espai.


Cartografia digital 2D i 3D

iPROJECTA dona solucions cartogràfiques globals i adaptades a cada projecte i a cada client, creant la vostra cartografia digital 2D o 3D, i si ho desitgeu, publicar-la.

Elaboració de cartografia digital d'acord amb els estàndards establerts per gestionar-los amb qualsevol software de GIS (Sistema d'Informació Geogràfica), publicació en en xarxa interna de la cartografia digital amb visors de codi lliure o gratuïts; de cartografia temàtica com ara el POUM, guia de serveis urbans, itineraris de natura o turisme, etc. i generació de models en 3D que permeten representar la volumetria del territori actual o les futures modificacions.

iPROJECTA. Educació ambiental i guiatges | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Activitats JULIOL 2021

iPROJECTA. Educació ambiental i guiatges | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

iPROJECTA. Educació ambiental i guiatges | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

comparteix-ho