Masdenverge, al bell mig de dos parcs naturals

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#11/30/2021#) AND (caducitat>=#11/30/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La inscripció a la cinquena piraguada de la URV és oberta fins al diumenge 29 de setembre

Els participants recorreran l’Ebre des de Miravet fins a Benifallet el dissabte 5 d’octubre

Etiquetes   activitats outdoor, piraguada, terres ebre, miravet, benifallet

Publicat el20/9/2019

La inscripció a la cinquena piraguada de la URV és oberta fins al diumenge 29 de setembre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Foto: URV


La cinquena edició de la Piraguada de la URV tindrà lloc el proper dissabte 5 d'octubre en el tram del riu Ebre que transcorre entre Miravet i Benifallet. La inscripció a l'esdeveniment ja és oberta i es pot fer fins al diumenge 29 de setembre al web d'Esports URV. Els participants podran arribar a Miravet amb els autobusos gratuïts que sortiran des de Tarragona i Reus i des de Tortosa. En el cas de desplaçar-se en cotxe particular, s'haurà d'aparcar a Benifallet i l'autocar de Tortosa passarà a recollir als participants per dur-los a Miravet.

El recorregut passa per punts d'interès patrimonial, com ara el poble de Miravet i el seu castell templer, i d'interès paisatgístic, com el Pas de Barrufemes, amb parets imponents de roca i vegetació frondosa, l'illa fluvial del Pastisset, on es podrà fer un descans i degustar els exquisits pastissets de Benifallet, acompanyats amb el vi de la Terra Alta, i el pas pel galatxo de l'Illa de Cateura, etc. Es tracta del tram més salvatge i verge de l'Ebre català.

Es pot participar amb una piragua individual o una doble i el preu és de 14 euros per a vinculats a Esports URV o 18 euros per als que no hi estan vinculats. Es tracta d'una activitat amb reconeixement acadèmic per als estudiants.

La informació completa es pot trobar al web d'Esports URV.Trans TerraAlta, una ruta sorprenent