DOS PEDRES FONTCALDA. GASTROESPAI - Gandesa (Terra Alta)

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/2/2022#) AND (caducitat>=#10/2/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Incendi a Paüls a la zona de les Faixes (estabilitzat)

A les 15:30 s´ha declarat un incendi forestal a una zona boscosa de Paüls coneguda com les Faixes. Inicialment s´hi han desplaçat 8 dotacions terrestres i 2 mitjans aeris dels bombers de la Generalitat. A les 17:30 l´incendi ha quedat estabilitzat amb unes 5 Ha afectades.

Etiquetes   incendi, pauls, baix ebre

Publicat el10/3/2017

A les 15:30 d’avui divendres s’ha declarat un incendi forestal al terme municipal de Paüls (Baix Ebre) en una zona boscosa coneguda com Les Faixes. S’hi han desplaçat 8 dotacions terrestres i 2 mitjans aeris dels bombers de la Generalitat. Al no fer vent a la zona l’incendi no s’ha propagat amb gaire intensitat.

Per precaució s’ha tallat la carretera TV-3541, la que porta de Xerta a Paüls i la N-230b, per proximitat a la zona de l’incendi, que és la via que porta de l’Eix de l’Ebre (C-12) cap a Arnes, passant par Prat de Comte.

A les 17:30 s’ha informat que l’incendi havia quedat estabilitzat, havent afectat, aproximadament, 5 Ha de vegetació forestal a la zona de les Faixes. S’hi han quedat treballant 2 mitjans aeris i 10 dotacions terrestres dels Bombers.

Incendi a Paüls a la zona de les Faixes (estabilitzat) | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Mapa del terme de Paüls, on s’ha produït l’incendi a la zona de les Les Faixes (mapa: Institut Cartogràfic de Catalunya)