Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#5/26/2022#) AND (caducitat>=#5/26/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Inaugurada l'exposició «La brossa marina és cosa nostra»

En el marc de la campanya "Per un Delta Net", avui també s’ha presentat el video “Allò que li fas a la natura, t’ho fas a tu mateix"

Etiquetes   natura entorn, medi ambient, parc natural delta ebre, terres ebre, borssa marina

Publicat el4/3/2020

Inaugurada l’exposició «La brossa marina és cosa nostra» | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


La Casa de Fusta, el centre d'interpretació ornitològic del Parc Natural del Delta de l'Ebre, situat a la llacuna de l'Encanyissada, acull des d'ahir dimarts la mostra “La brossa marina és cosa nostra”, que apropa a la ciutadania l'impacte dels plàstics i altres residus sobre la flora, la fauna, el paisatge, les activitats humanes al mar i sobre la nostra salut.

L'exposició ha estat finançada gràcies a l'acord que el Parc Natural del Delta de l'Ebre manté amb Nomen Foods, que aporta l'1% dels beneficis de la comercialització dels productes de la marca Segadors del Delta a accions de conservació i divulgació de l'espai natural.

En motiu de la jornada de neteja "Per un Delta Net", que se tindrà lloc el diumenge 15 de març, el Parc repartirà 1.200 entrades gratuïtes entre les persones participants. En el marc d'aquesta campanya, avui s'ha presentat el video “Allò que li fas a la natura, t'ho fas a tu mateix".


Per: Redacció

Foto: Cedida