Sant Jaume d´Enveja, harmonia natural

CAT | ES


Inauguració del Crossfit 77 Feet, el nou centre de crossfit de Tortosa

La inauguració tindrà lloc demà dissabte, 23 d’octubre, amb una jornada de portes obertes i una macro classe gratuïta

Etiquetes   vida activa, tortosa, baix ebre, esports

Publicat el22/10/2021

Inauguració del Crossfit 77 Feet, el nou centre de crossfit de Tortosa | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Des de principis del mes d'octubre, Tortosa compta amb un nou espai esportiu, el Crossfit 77 Feet, que s'inaugura demà dissabte 23 de manera oficial. El centre està ubicat al nº 20 del Passeig de l'Ebre i promou la pràctica esportiva amb l'objectiu d'aconseguir el benestar dels seus associats.

Els actes de la inauguració tindran lloc al llarg del dia: d'una banda, durant la jornada hi haurà portes obertes (de 10h a 13h i de 16h a 21h) per a tothom qui vulgui conèixer l'espai. D'altra banda, a les 10:30h hi ha prevista una macro classe gratuïta de Crossfit i, finalment, a les 19h tindrà lloc l'acte oficial amb l'assistència de Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa, seguit d'un refrigeri i de música en directe amb el DJ Paez. Crossfit 77 Feet té com a filosofia i compromís afavorir el benestar, la salut i la diversió de tots els usuaris i associats i, alhora, contribuir en que tinguin una vida més feliç i saludable gràcies a la pràctica d'esport i, concretament, de crossfit.

L'espai compta amb 3 zones per la pràctica lliure o Open Box, la pràctica guiada amb professionals qualificats, i una zona per menjar i relaxar-se. A més, el 77 Feet Tortosa ofereix serveis d'entrenador personal, nutricionista i terapeuta. El centre esportiu s'uneix als centres 77 Feet, fundats per Edu Garriga, amb boxes a Blanes, Lloret de Mar i Santa Coloma de Farners.


Per: Redacció

Foto: Cedida