Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/30/2022#) AND (caducitat>=#6/30/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L'il·lustrador d'ocells Ian Lewington serà al Delta Birding Festival

Els seus dibuixos mantenen les proporcions, colors, postura i jizz que li agraden a l’ornitòleg (i necessita) per identificar i aprendre sobre els ocells

Etiquetes   natura patrimoni, delta ebre, ornitologia, amposta

Publicat el8/6/2018

L’il·lustrador d’ocells Ian Lewington serà al Delta Birding Festival | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Ian Lewington serà al Delta Birding Festival


Ian Lewington és un d'aquells artistes especials que és capaç de combinar el dibuix científic amb un estil artístic de primera qualitat. Els seus dibuixos mantenen les proporcions, colors, postura i jizz que li agraden a l'ornitòleg (i necessita) per identificar i aprendre sobre els ocells, però també és capaç de combinar això amb un estil artístic extremadament atractiu. Si teniu cap dubte sobre això, senzillament mireu la seva pàgina www.ian-lewington.co.uk i jutgeu per vosaltres mateixos.

Després de veure els seus dibuixos en moltes guies d'ocells, Lewington ha coautorat amb Steve Howell i Will Russell una altra guia il·lustrada, la Rare birds of North America, que cobreix 262 especies accidentals dels Estats Units i Canadà procedents del continent Eurasiàtic, Amèrica tropical i els oceans de tot el món.

Al Delta Birding Festival 2018, aquest artista revelarà com es du a terme una feina així de monumental i també discutirà sobre algun dels reptes que tenen que afrontar els dibuixants d'ocells quan tracten amb tècniques digitals que substitueixen els llapis i els pinzells.