Venda online productes de la Terra

CAT | ES


La III edició de la Fira Ąpat Tarragona tidnrą lloc els dies 25, 26 i 27 de marē

El certamen és la Fira Professional d’Alimentació i Gastronomia de referčncia al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre

Etiquetes   vida activa, gastronomia, fires, comarques de tarragona, terres ebre

Publicat el6/3/2023

La III edició de la Fira Ąpat Tarragona tidnrą lloc els dies 25, 26 i 27 de marē | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Torna Fira Ąpat Tarragona amb la seva III edició els propers 25, 26 i 27 de marē al Palau Firal i de Congressos de Tarragona com la Fira Professional d'Alimentació i Gastronomia de referčncia al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre. Una trobada orientada a tot aquell qui vulgui descobrir les noves tendčncies en alimentació de proximitat i gastronomia catalana. Amb el lema “IMPULSEM ELS PRODUCTES CATALANS” Fira ĄPAT obre les portes a amants del producte de la nostra terra, tant professionals com consumidors finals.

Es comptarą amb la participació de 70 productors de tots els sectors que podran presentar les seves novetats al llarg del cap de setmana. El programa d ́ activitats contempla desde showcookings fins a masterclass. Destaquen la Trobada de Dones del sector agroalimentari catalą el dissabte i els catells de la Colla de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona el diumenge. Serą dilluns quan la fira faci un tomb cap a l ́entorn més professional amb la celebració de la Fira ĄPAT Experience, trobada professional en la que es debatrą sobre el futur de l ́alimentació i la gastronomia de Tarragona. Es comptarą amb la participació del Sr. Pau Ricomą, Alcalde de Tarragona, del Sr Xavier Faura, president del Consell Comarcal del Baix Ebre, del Sr Xavier Pintado, President de la Federació d'Associacions d'Empresaris d'Hostaleria de la Provķncia de Tarragona i del Sr Pere Castells, president del Science & Cooking World Congress, entre altres personalitats.

Les entrades es poden descarregar gratuļtament de forma anticipada a través de la web o es poden comprar a taquilla els dies de la fira.

Aquest any FIRA ĄPAT esta apadrinada per la DO Tarragona. I és una iniciativa que compta amb el recolzament de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Tarragona, Tarragona Turisme i la AEHT. I amb l'esponsorització de Damm, Cafčs Pont i Vermut Miró.


Per: Redacció

Foto: Cedida Fira Ąpat

comparteix-ho