Lo Sirgador, llagut turÝstic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES


LA F└BRICA DE SOLFA Hotel-restaurant

El plaer dĺestar a un lloc sense presses. Vida slow al Matarranya

LA F└BRICA DE SOLFA Hotel-restaurant | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

Hotel-Restaurant La FÓbrica de Solfa

Arrabal del Puente, 16

44588 Beseit (Terol)

Tel. 978 85 07 56

Correu-e

Web

Facebook

Instagram


El plaer d'estar a un lloc sense presses. Vida slow al Matarranya


L'hotel La FÓbrica de Solfa s'adhereix a la filosofia de l'Slow travel o źviatjar sense presses╗, un turisme intelĚligent per gaudir amb calma del paisatge, el patrimoni cultural i la gastronomia. Els pilars de l'slow travel sˇn la conservaciˇ de l'entorn, la gastronomia tÝpica tradicional, una destinaciˇ fora del convencional, una oferta mÚs Ýntima, la riquesa patrimonial i, sobretot ..., la qualitat.

La FÓbrica de Solfa disposa d'un petit restaurant per conŔixer la gastronomia de la comarca des de la perspectiva culinÓria d'un gran xef. Sorprengui descobrint una gastronomia tradicional renovada. 

Un homenatge als sentits que reuneix art, genialitat i imaginaciˇ per transformar els productes de la nostra terra, "oferint la qualitat a l'abast de tots".

Per a reunions d'amics, celebracions familiars, dinars d'empresa o grups des de 8 persones fins a un mÓxim de 20, ara tÚ l'oportunitat de llogar tota la sala per a vostŔ: men˙ degustaciˇ, decoraciˇ de les taules ... tot el restaurant a la seva disposiciˇ.


LA F└BRICA DE SOLFA Hotel-restaurant LA F└BRICA DE SOLFA Hotel-restaurant LA F└BRICA DE SOLFA Hotel-restaurant LA F└BRICA DE SOLFA Hotel-restaurant LA F└BRICA DE SOLFA Hotel-restaurant LA F└BRICA DE SOLFA Hotel-restaurant LA F└BRICA DE SOLFA Hotel-restaurant LA F└BRICA DE SOLFA Hotel-restaurant LA F└BRICA DE SOLFA Hotel-restaurant LA F└BRICA DE SOLFA Hotel-restaurant

comparteix-ho