Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


L'Hospitalet de l'Infant torna a ser seu de la Copa Catalana de Ciclocròs Proride

El calendari de Copa Catalana CX arriba, aquest dissabte 11 de novembre, a la seva cinquena cita de la temporada 2023

Etiquetes   vida activa, activitats outdoor, ciclisme, hospitalet infant, vandellos, baix camp, terres de mestral

Publicat el6/11/2023

L’Hospitalet de l’Infant torna a ser seu de la Copa Catalana de Ciclocròs Proride | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Aquest dissabte 11 de novembre, el calendari català de ciclocròs farà parada a les comarques tarragonines amb la disputa del Trofeu Ciclocròs l'Hospitalet de l'Infant, que tornarà al calendari quatre anys després. La cita, organitzada per Promoevents amb el suport de l'Ajuntament de Vandellòs-L'Hospitalet de l'Infant i la seva Àrea d'Esports, juntament amb la Federació Catalana de Ciclisme, portarà la competició en un circuit situat a la zona de l'Aberg Esportiu Àster.

El calendari de Copa Catalana de Ciclocròs Proride arriba a la seva cinquena cita de la temporada 2023 després de les proves disputades a Masquefa, la doble cita de les Franqueses del Vallès i La Garriga, amb el lideratge en categoria absoluta de l'elit Gerard Moya (Massi) i de la sub23 Laia Bosch (Ecológicos Navarra-Beratxa), en un intens cap de setmana que l'endemà portarà la competició fins a Gurb (Osona).

La localitat del Baix Camp, que aquesta temporada 2023 va ser la seu del Campionat de Catalunya de CRI, viurà doncs la única prova de la temporada de ciclocròs 2023 prevista a les comarques tarragonines. Hi haurà cita tant per totes les categories open com per a les categories de promoció, amb les inscripcions obertes fins la mitjanit del dijous previ a la cursa.

Tota la informació i inscripcions del Trofeu Ciclocròs l'Hospitalet de l'Infant.

Tota la informació i inscripcions del Trofeu Ciclocròs l'Hospitalet de l'Infant - Promoció.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho