Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


L'Hospitalet de l'Infant serà la seu dels Campionats de Catalunya de Contrarellotge Individual de Ciclisme

L’esdeveniment esportiu, que tindrà lloc el dissabte 13 de maig, aplegarà gairebé 250 corredors i corredores, de totes les categories des de cadet i ciclisme adaptat

Etiquetes   activitats outdoor, turisme esportiu, hospitalet infant, baix camp, vandellos

Publicat el9/5/2023

L’Hospitalet de l’Infant serà la seu dels Campionats de Catalunya de Contrarellotge Individual de Ciclisme | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Imatge d'arxiu del Campionat de Catalunya de Contrarellotge disputat a l'Hospitalet de l'Infant l'any 2019


Aquest dissabte 13 de maig, l'Hospitalet de l'Infant acollirà els Campionats de Catalunya de Contrarellotge Individual (CRI) per a totes les categories des de cadet i ciclisme adaptat. Aquest esdeveniment esportiu, organitzat per Promoevents Club Ciclista Esportiu amb la col·laboració de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, aplegarà gairebé 250 corredors i corredores.

L'organització ha preparat dos recorreguts per a la disputa dels campionats, que voregen la costa, amb sortida i arribada a l'avinguda Via Augusta (davant de la farmàcia). El recorregut més llarg, per a les categories elit, sub 23, màster 30 i màster 40, tindrà 17,8 quilòmetres; i el curt, per a la resta de categories, 12,5 quilòmetres. Ambdós tindran un recorregut molt semblant d'anada i tornada per l'antiga carretera N-340, amb una petita pujada que es farà en les dues direccions.

Les proves, puntuables per al rànquing català, s'allargaran durant tot el dia. Les categories que disputen el recorregut curt (cadet, júnior, màster 50, 60 i fèmines i paraciclisme) competiran al matí, amb la sortida del primer corredor a les 10:30 h i la finalització a les 13:15 h, quan hi ha previst el lliurament de premis previs. Després, el recorregut s'adaptarà al circuit llarg (per a les categories elit i sub 23 masculí i femení, màster 30 i 40) i el primer corredor de la tarda prendrà la sortida a les 16:30 h. El temps estimat per completar la cursa és d'uns 20 minuts al circuit curt i al voltant de mitja hora al llarg.

El lliurament de premis està previst a les 18:30 h.

A la zona d'estacionament de davant de la Plaça Berenguer, hi haurà el pòdium i un espai lúdic amb inflables per a nens i nenes gratuït, pel matí i per la tarda.


Afectacions al trànsit

Durant el transcurs d'aquest campionat, hi haurà afectacions al trànsit pel tall de carrers. Principalment, al tram central de la Via Augusta, des de el carrer París fins a l'Alcantarilla Gran: es podrà circular pels laterals de l'avinguda en sentit als càmpings fins a la Plaça Europa (Hifrensa) i en sentit poble fins al carrer dels Pins (edifici sant Roc).

També hi haurà afectacions a una part del carrer Ramon Berenguer IV i als carrers d'Hifrensa, Tivissa i Moreres.

Així mateix, restarà prohibit l'estacionament de vehicles a la Via Augusta des del carrer París fins a la cruïlla dels carrers Vandellòs i Tamarits.

Pel que fa a la carretera N-340, també quedarà tallada durant la cursa, des de la cruïlla de la C-44 (Carretera de Móra) fins a la central tèrmica.

D'altra banda, l'accés a la benzinera Repsol estarà restringit durant el matí (només s'hi podrà accedir per l'N-340 ) i tallat per la tarda.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho