butlletí EbreActiu

CAT | ES


L'Hospitalet de l'Infant ha estrenat un parc de cal·listènia a la platja de l'Arenal

El veïnat i els i les turistes, podran practicar a l’aire lliure i de manera gratuïta la cal·listènia, una disciplina d’entrenament amb el propi pes del cos amb què s’intenta aconseguir la major contracció muscular i que el cos adquireixi una alineació correcta

Etiquetes   vida activa, platges, temporada estiu, hospitalet infant, vandellos, baix camp,

Publicat el31/5/2022

L’Hospitalet de l’Infant ha estrenat un parc de cal·listènia a la platja de l’Arenal | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... L'empresa que l'ha instal·lat l’equipament va fer una demostració 


L'Hospitalet de l'Infant disposa ara d'un parc de cal·listènia a la platja de l'Arenal, situada entre la pista multiesportiva i el punt d'atenció turística de Base Nàutica. Aquesta àrea, de 200 metres quadrats aproximadament, consta de barres, paral·leles, bancs d'abdominals, plataformes de salts, escales horitzontals, anelles i una espatllera perquè qui ho desitgi pugui practicar tot tipus d'exercicis amb el seu propi pes. També hi ha un cartell amb l'explicació dels exercicis que s'hi poder dur a terme i un codi QR per veure'n uns vídeos tutorials.

Gràcies a aquestes estructures, el veïnat i els i les turistes, podran practicar a l'aire lliure i de manera gratuïta la cal·listènia, una disciplina d'entrenament amb el propi pes del cos amb què s'intenta aconseguir la major contracció muscular i que el cos adquireixi una alineació correcta. Això permet modelar el cos, millorar la postura i definir un bon contorn corporal.

L'Ajuntament va inaugurar aquest nou equipament municipal divendres passat, 27 de maig, amb una demostració a càrrec de l'empresa que l'ha instal·lat, MEIN.


Per: Redacció

Foto: Cedida