suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


L'Hospitalet de l'Infant celebra aquest mes de juny les VII Jornades marítimes

En aquesta edició, les Jornades consten de dues conferències, la primera el 13 de juny i la segona el 20 de juny

Etiquetes   vida activa, jornades, vandellos, hospitalet infant, baix camp,, terres de mestral,

Publicat el8/6/2022

L’Hospitalet de l’Infant celebra aquest mes de juny les VII Jornades marítimes | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El Centre d'Estudis de l'Hospitalet de l'Infant (CELHI) i el Campus Extens de la URV de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant han organitzat, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament, les VII Jornades marítimes per aquest mes de juny. En aquesta edició, les Jornades consten de dues conferències.

La primera, programada per al dilluns 13 de juny, duu per títol “La mar de l'Hospitalet de l'Infant, clau de futur per a la Costa Daurada” i anirà a càrrec del Dr. Jaume Folch, professor i investigador de la URV.

La segona xerrada, prevista per al dilluns 20 de juny, es titula “El derelicte Illes Formigues II i la carta arqueològica subaquàtica del Baix Ebre” i la impartirà la Sra. Rut Geli, responsable del Centre d'Arqueologia Subaquàtica de Catalunya (CASC).

Les dues conferències s'impartiran a les 19 h a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet de l'Infant.


Per: Redacció


comparteix-ho