Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES


L'H10 Imperial Tarraco, el Tancat de Codorniu i Casa Ceremines, millors hotels de l'any de Tarragona i l'Ebre

L’AEHT celebra el sopar anual de la Federació amb 350 assistents

Etiquetes   turisme, terres ebre, alcanar, xerta, montsia, baix ebre

Publicat el19/9/2023

L’H10 Imperial Tarraco, el Tancat de Codorniu i Casa Ceremines, millors hotels de l’any de Tarragona i l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Associació d'Empresaris de l'Hostaleria de Tarragona i les Terres de l'Ebre (AEHT) i Booking han premiat els millors hotels de l'any. El primer premi ha sigut per a l'hotel H10 Imperial Tarraco de Tarragona, el segon premi per a l'hotel Tancat de Codorniu d'Alcanar (Montsià) i el tercer premi per l'hotel Casa Ceremines de Xerta (Baix Ebre). Aquests guardons són la novetat del sopar anual de la federació que s'ha celebrat aquest dilluns amb 350 assistents a la Boella (Canonja, Tarragonès). L'AEHT celebra 46 anys i compta amb més de 800 associats arreu del territori i durant el sopar s'ha homenatjat aquells establiments que fa més de 25 anys que formen part de la federació.

Els premiats pels 25 anys d'associats han estat l'Hotel&Spa Can Josep de Bot, Restaurant Masia Sagués de Vimbodí, Ca l'Àngel de Valls, Restaurants Censals del Perelló, Restaurant Les Moles d'Ulldecona, La Botiga del Cafè de Tarragona, Les Fonts de Can Sala de Tarragona i Restaurant La Siesta de Salou.


Per: ACN

Foto: Cedida

comparteix-ho