Jornades del Polp a Caduf i el Peix de Llotja. Benicarló, del 15 de setembre a l’1 de novembre 2023

CAT | ES


Gratallops: Arriba la 3ª edició 'La 13 graus i mig' amb caminada

La cursa tindrà lloc el diumenge 23 d’octubre i per primer cop, també hi haurà un traçat més curt de 7,5 quilòmetres de caminada no competitiva que recorre camins de carro dels voltants de Gratallops i amb un perfil que permetrà que la puguin gaudir persones de totes les edats.

Publicat el15/9/2016

Gratallops: Arriba la 3ª edició ’La 13 graus i mig’ amb caminada | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...   Foto: La 13 graus i mig


La cursa tindrà lloc el diumenge 23 d'octubre i per primer cop, també hi haurà un traçat més curt de 7,5 quilòmetres de caminada no competitiva que recorre camins de carro dels voltants de Gratallops i amb un perfil que permetrà que la puguin gaudir persones de totes les edats.


Gratallops acollirà el proper 23 d'octubre la 3ª edició de 'La 13 graus i mig', una cursa circular d'uns 15 quilòmetres en la que els participants podran gaudir del paisatge de la Serra del Montsant i alguns dels pobles que l'envolten. La carrera s'inicia a Gratallops i passa per diversos camins i corriols i aquest any passa per primer cop per Bellmunt del Priorat. El nom d'aquesta cursa fa referència als graus mínims d'alcohol que ha de tenir un vi d'aquesta zona per obtenir el segell de la D.O.Q Priorat.

En aquesta edició i, per primer cop, també hi haurà un traçat més curt de 7,5 quilòmetres de caminada no competitiva que recorre camins de carro dels voltants de Gratallops i amb un perfil que permetrà que la puguin gaudir persones de totes les edats.

L'esdeveniment començarà a dos quarts de 9 del matí amb el lliurament de dorsals a la plaça del Piró, que precedirà la reunió informativa que tindrà lloc a tres quarts de 10. A les 10 en punt començarà la cursa pròpiament dita i a les 10:15 la caminada, mentre que a les 12 es lliuraran els premis en les categories de 1r, 2n i 3r classificat masculí i femení. També s'entregarà una bossa a cada corredor i es realitzarà un sorteig d'obsequis cortesia dels establiments i entitats col·laboradores. Per últim, a les 13:00 del migdia, es tancarà el control d'arribada i es realitzarà un vermut popular obert a tothom.

Les inscripcions estan obertes a través del web de la cursa fins al dia 16 d'octubre, tot i que les inscripcions es tancaran abans en cas que s'arribi als 135 corredors per la cursa i 135 participants per la caminada. El preu de la inscripció, que inclou assegurança personal d'accidents i avituallaments és de 13 euros.


Notícies relacionades:

Gratallops celebra la seua cursa per muntanya