Venda online productes de la Terra

CAT | ES


Gran nivell i èxit de participació en el Concurs Gastronòmic de la Carxofa

Joan Gual, de Benicarló, ha aconseguit el primer premi en la categoria de cuina, mentre que Adrián Martínez, de la Pobla de Farnals, ha guanyat en la categoria de cocteleria creativa

Etiquetes   benicarlo, vida activa, turisme gastronomic, festa carxofa, carxofa de benicarlo, baix maestrat

Publicat el2/2/2023

Gran nivell i èxit de participació en el Concurs Gastronòmic de la Carxofa | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Un any més, el Concurs Gastronòmic de la Carxofa, que cada any organitza el Centre Integrat Públic de Formació Professional (CIPFP) de Benicarló, ha reunit desenes d'estudiants de cicles formatius de cuina i sala de diferents centres educatius amb l'objectiu d'incentivar la creativitat i la innovació, amb la carxofa com a protagonista.

L'alumne del CIPFP de Benicarló Joan Gual ha estat el guanyador del primer premi en la categoria de cuina. Aina Matínez, de l'Escola de Cambrils, ha aconseguit el segon premi i Daniel Borrell, també de Benicarló, ha obtingut el tercer premi.

En la categoria de cocteleria creativa, el primer premi ha estat per a Adrián Martínez, del centre de la Pobla de Farnals, mentre que el segon premi ha sigut per a Isabel Torá, de l'IES Los Montesinos. El tercer premi ha recaigut en Eric Alcaide, de l'IES Alfred Ayza de Peníscola.

El concurs, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Benicarló i del Consell Regulador de la DO Carxofa de Benicarló, a més d'altres patrocinadors, ha tingut enguany un jurat de luxe format, en la categoria de cuina, per Jorge Román, Pedro Berja, Guillem Forner i Alejandro Tena i, en la categoria de cocteleria, per Toni Cortés, Carlos Gilbert, Pascual Fernández, Manuel Llorens i Alex Carlos Noya.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho