23č Cap de Setmana Ibčric

CAT | ES


Gran aflučncia en la cursa solidāria contra el cāncer de Sant Jordi

L´esdeveniment s´ha dut a terme aquest matí en les instalˇlacions de Panorāmica Golf de Sant Jordi

Etiquetes   Esports, Running, Sant Jordi, Baix Maestrat

Publicat el17/10/2017

Gran aflučncia en la cursa solidāria contra el cāncer de Sant Jordi | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Hi van participar uns dos-cents corredors


Jordi Galindo ha estat el flamant guanyador de la cursa solidāria contra el cāncer que va tenir lloc el passat diumenge al matí a les instalˇlacions de Panorāmica Golf de Sant Jordi. L’esdeveniment, emmarcat en les festes d’octubre del complex urbanístic, va comptar amb una gran aflučncia de participants -uns dos-cents- que es van sumar a la lloable causa.

Si bé la prova no era puntuable, Galindo es va imposar cōmodament travessant la línia de meta 4 minuts per davant de Pas Fontanet, que es va situar en segon lloc. Octavio F. Lourido i Albert Sancho van completar el podi masculí, alįant-se tots dos amb el tercer lloc.

En quant a la classificaciķ femenina, de nou l’ambient de germanor va ser evident, doncs forentres amigues -Rosana Varela, Mey Puchol i Cristina Vaca- les que van creuar juntes la meta, aconseguint el primer lloc seguides de Marta Ferrández i Isabel Foneyosa.

"Des d’un principi s’ha pogut veure que els participants no han vingut a competir, sinķ a colˇlaborar amb la causa i a passar una jornada agradable de convivčncia practicant esport, que, al cap i a la fi, era l’objectiu de la cursa; la clara vencedora ha sigut la lluita contra el cāncer", assenyalava l’alcalde, Iván Sánchez, alhora que agraīa la implicaciķ dels assistents a la cursa i de les empreses colˇlaboradores.

L’Ajuntament de Sant Jordi i Panorāmica Golf han organitzat l’esdeveniment solidari per tercer any consecutiu i, en aquesta ocasiķ, a través de la recentment constituīda Assemblea Local, la recaptaciķ servirā per a sufragar accions a favor de la lluita contra el cāncer.


Gran aflučncia en la cursa solidāria contra el cāncer de Sant Jordi | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Aquesta ha estat la tercera ediciķ de la cursa