Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


La gira LOS40 Summer Live 2023 farà parada a l'Hospitalet de l'Infant el proper 3 d'agost

A la Plaça Berenguer d’Entença hi actuaran Vicco, Walls, Mar Lucas, Francis, Sexenni, Edu Esteve, Hilario, Karam i Lau Gibert

Etiquetes   vida activa, cultura, hospitalet infant, vandellos, terres de mestral, turisme cultural

Publicat el17/7/2023

La gira LOS40 Summer Live 2023 farà parada a l’Hospitalet de l’Infant el proper 3 d’agost | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La gira LOS40 Summer Live 2023 farà parada a l'Hospitalet de l'Infant el pròxim 3 d'agost D'esquerra a dreta: la regidora de Turisme, el coordinador d'emissores musicals de SER Catalunya, l'alcaldessa, la directora de l'emissora SER Tarragona-Ràdio Reus i la regidora de Festes. L'Hospitalet de l'Infant acollirà aquest estiu un dels concerts de LOS40 Summer Live 2023, la gira d'estiu de LOS40. La gira més gran i extensa tant en nombre d'artistes com en dates farà parada en aquesta localitat el dijous 3 de juliol.

El concert previst a l'Hospitalet de l'Infant tindrà lloc a les 22 h, a la Plaça Berenguer d'Entença i anirà a càrrec d'un conjunt d'artistes que han sonat en la playlist de les cançons favorites de molta gent enguany.

En aquest escenari, amb el conjunt monumental del segle XIV que dona nom a la localitat, l'Hospital del Coll de Balaguer, de fons, hi actuaran, en concret: Vicco, Walls, Mark Eme, Charlie USG, Mar Lucas, Francis, Sexenni, Edu Esteve, Hilario, Karam i Lau Gibert.

Aquest esdeveniment, organitzat per les regidories de Festes i Turisme amb la col·laboració de la Comissió de Festes de l'Hospitalet de l'Infant, estarà conduït pel DJ i locutor David Álvarez de LOS40. L'entrada a aquest espectacle, que tindrà una durada aproximada de 3 hores, serà gratuïta.

«Pensem que aquest concert pot ser atractiu per a molta gent i que una oportunitat per donar-se a conèixer el nostre municipi i promocionar-lo turísticament. S'espera una gran afluència de veïns del municipi i de visitants i això també tindrà una repercussió econòmica, perquè els bars i restaurants locals i també els comerços es veuran beneficiats», han destacat l'alcaldessa, Assumpció Castellví i la regidora de Turisme, Elidia López, en la roda de premsa de presentació de l'acte que ha tingut lloc aquest dilluns 17 de juliol a la Sala Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant. A aquest acte també hi han assistit la regidora de Festes, Yolanda Marqués; el coordinador d'emissores musicals de SER Catalunya, Sergi Sánchez i la directora de l'emissora SER Tarragona – Ràdio Reus, Míriam Lorca.

«Aquest concert està adreçat a tots els públics i forma part de l'agenda d'actes d'estiu que l'Ajuntament ha organitzat, amb la col·laboració de diverses entitats locals. En aquest cas, amb la col·laboració de la Comissió de Festes de l'Hospitalet de l'Infant. Tenim una agenda d'actes que inclou una gran varietat de propostes per a totes les edats: cinema a l'aire lliure, espectacles de circ, música i dansa; ioga al costat del mar, tallers ambientals, competicions esportives, festes majors (de l'Almadrava, Masriudoms i l'Hospitalet de l'Infant) i diversos esdeveniments, com per exemple, el Concert 40 Principales i el Mercat Medieval i des de l'Ajuntament animem tothom a gaudir-la», ha afegit la regidora de Festes, Yolanda Marqués.

Per la seva banda, el coordinador d'emissores musicals de SER Catalunya, Sergi Sánchez i la directora de l'emissora SER Tarragona – Ràdio Reus, Míriam Lorca han destacat la varietat d'estils de música que hi haurà en aquest concert i el fet que a la costa catalana només hi haurà 3 concerts dins de la gira ELS40 Summer Live 2023 i que un d'aquests serà el de l'Hospitalet de l'Infant (els altres dos estan previstos a Santa Cristina d'Aro i a Salou).


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho