Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


La gira LOS40 Summer Live 2022 farà parada a l'Hospitalet de l'Infant el proper 26 de juliol

A la Plaça Berenguer hi actuaran Beret, Dani Fernández, Álvaro de Luna, Bombai, Walls, Lérica, Samuraï, Pol Granch, Belén Aguilera i Depol

Etiquetes   vida activa, turisme cultural, hospitalet infant, baix camp,, terres de mestral

Publicat el4/7/2022

La gira LOS40 Summer Live 2022 farà parada a l’Hospitalet de l’Infant el proper 26 de juliol | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Hospitalet de l'Infant acollirà aquest estiu un dels concerts de LOS40 Summer Live 2022, la gira d'estiu de LOS40. La gira més gran i extensa tant en nombre d'artistes com en dates farà parada en aquesta localitat el dimarts 26 de juliol, després de tres anys sense música en directe, a causa de la pandèmia.

El concert previst a l'Hospitalet de l'Infant tindrà lloc a les 22 h, a la Plaça Berenguer d'Entença i anirà a càrrec d'un conjunt d'artistes que han sonat en la playlist de les cançons favorites de molta gent.

En aquest escenari, amb el conjunt monumental del segle XIV que dona nom a la localitat, l'Hospital del Coll de Balaguer, de fons, hi actuaran, en concret, Beret, Dani Fernández, Álvaro de Luna, Bombai, Walls, Lérica, Samuraï, Pol Granch, Belén Aguilera i Depol.

A més, aquest esdeveniment estarà presentat per un Dj de LOS40: David Álvarez, que s'encarregarà de punxar alguns dels grans èxits del moment. L'entrada a aquest espectacle, que tindrà una durada aproximada de 4 hores, serà gratuïta. S'hi espera l'assistència de més de 4.000 persones.

«Per nosaltres és molt important portar al municipi un espectacle d'aquestes característiques pel que suposa tant en l'àmbit turístic com en el festiu i ens agradava molt el format de LOS40 Summer Live, adreçat a tots els públics, que ja vam tenir l'oportunitat d'acollir a l'Hospitalet de l'Infant l'any 2018; i l'any 2019, de la mà de la gira de Cadena Dial», ha dit el regidor de Festes, Diego García, en la roda de premsa de presentació de l'acte que ha tingut lloc aquest dilluns 4 de juliol a la Casa de Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet de l'Infant. A l'acte hi ha assistit també l'alcalde, Alfons Garcia; el coordinador d'emissores musicals de SER Catalunya, Sergi Sànchez i la delegada de l'emissora SER Tarragona – Ràdio Reus, Míriam Lorca.

L'alcalde ha anunciat que en el marc d'aquest concert, organitzat per les regidories de Festes i Turisme de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, amb la col·laboració de la Comissió de Festes de l'Hospitalet de l'Infant, es presentarà el programa de la Festa Major de Sant Roc 2022.


Per: Redacció

comparteix-ho