Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#11/30/2021#) AND (caducitat>=#11/30/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El GEPEC-EdC signa un acord de custòdia amb el Celler Herència Altés

L’acord pretèn fomentar la biodiversitat de la finca Lo Grau de l’Inquisidor de Gandesa. La primera acció conjunta ha estat per la conservació del falcó xoriguer

Etiquetes   natura, gepec, gandesa, terra alta, ornitologia, medi ambient, conservacio, biodiversitat, terres ebre

Publicat el7/7/2021

El GEPEC-EdC signa un acord de custòdia amb el Celler Herència Altés | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... La primera acció conjunta ha estat un hacking de xoriguer (Falco tinnunculus)


El GEPEC-EdC va signar la passada setmana un acord de custòdia amb el Celler Herència Altés per la finca Lo Grau de l'Inquisidor de Gandesa (Terra Alta). La finca està formada per vinyes ecològiques, on ja s'hi han dut a terme moltes accions relacionades amb la millora paisatgística i de l'entorn.

Amb aquesta signatura de custòdia, l’entitat ecologista i el Celler Herència Altés, col·laboren activament per fomentar la biodiversitat de la finca. També impulsaran accions per difondre el seus valors naturals a través d'activitats d'educació ambiental.

Per a començar, s’ha fet la primera acció conjunta, un hacking de xoriguer (Falco tinnunculus). El hacking és una tècnica d'alliberament de polls que s'alimenten per si sols si se'ls hi aporta el menjar, però encara incapaços de volar. Els polls s'alliberen en nius artificials. Aquesta acció permet col·laborar en la recuperació i conservació del xoriguer, així com estudiar la seva biologia.


Per: Redacció

Foto: Celler Herència Altés