Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


La gastronomia rapitenca es reinventa amb les primeres jornades a domicili

Les Jornades Gastronòmiques #jomenjoacasa, on 14 establiments de la població ofereixen menús complets a domicili del 8 de maig al 28 de juny

Etiquetes   vida activa, jornades gastronomiques, la rapita, delta ebre

Publicat el6/5/2020

La gastronomia rapitenca es reinventa amb les primeres jornades a domicili | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...El sector gastronòmic de la Ràpita fa una passa més per adaptar-se a les condicions de l'anomenada “nova normalitat” participant en les primeres jornades gastronòmiques que es celebren des de l'inici de la crisi del coronavirus. La regidoria de Turisme de l'Ajuntament de la Ràpita ha organitzat les Jornades Gastronòmiques #jomenjoacasa, on 14 establiments de la població ofereixen menús complets a domicili del 8 de maig al 28 de juny.

Amb la reobertura total dels bars i restaurants encara pendent d'entrar en vigor (i amb totes les incerteses que falten per resoldre en matèria de seguretat, distanciament i higiene) la modalitat de repartiment a domicili o take away està guanyant força entre molts bars i restaurants de la Ràpita. Amb aquestes Jornades Gastronòmiques, on hi haurà cap producte concret que sigui el protagonista dels menús, es vol animar al sector a reinventar-se i a dinamitzar l'activitat gastronòmica. Al mateix temps, es pretén donar confiança als clients i encoratjar-los a donar suport a l'hosteleria local.

L'alcalde de la Ràpita i regidor de Turisme, Josep Caparrós, ha qualificat aquestes jornades d'”extraordinàries” en “temps extraordinaris”. “No volíem deixar perdre l'oportunitat una acció de dinamització del sector gastronòmic del nostre poble que aquests dies s'estan posant en marxa. La millor manera per impulsar i rellançar el nostre poble és fer accions que reactiven el dinamisme econòmic”, ha dit Caparrós.

Els 14 establiments que ofereixen menús a domicili en aquestes Jornades Gastronòmiques #jomenjoacasa són Can Batiste, Can Vicent, Casa Ramon Marinés, Albert Guzman, Les Palmeres, Llansola 1921, Tamashi, Freddy, Casa Vella, Cal Manú, Marieta Taperia, Mar de Foc, Restaurant TT Taperia i Kavak. Els menús, que oscil·len entre els 11 i els 30 euros, es poden trobar a la pàgina de la regidoria de turisme i abracen un ampli ventall gastronòmic que va des de la típica cuina marinera de la Ràpita fins als plats més exòtics de la gastronomia oriental. Un cop triat el menú, caldrà tenir en compte els horaris i les condicions del servei a domicili que cada establiment proposa. Tota la informació es podrà trobar a turisme.larapita.cat.


Per: Redacció

comparteix-ho