Parc Esportiu Vies Altes. Porrera

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/28/2022#) AND (caducitat>=#1/28/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La Garnatxa Blanca de la DO Terra Alta surt de ruta per Barcelona

Una acció que s’emmarca en la voluntat de la DO Terra Alta de continuar promocionant la seva varietat estrella

Etiquetes   productes km0, vi, terra alta

Publicat el7/3/2019

La Garnatxa Blanca de la DO Terra Alta surt de ruta per Barcelona | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Aquest mes de març, la Garnatxa Blanca de la Denominació d'Origen Terra Alta serà molt present a Barcelona gràcies a la primera ruta de vins que la DO organitza a la capital catalana, i que es podrà gaudir del 14 al 24 de març. La Garnatxa Blanca és actualment una de les varietats més de moda entre els aficionats al món del vi, a més de una de les que més creixen, motiu pel qual la DO Terra Alta ha triat Barcelona per portar a terme aquesta ruta que ajudarà a acabar de fixar la varietat, i els vins de la DO, en l'imaginari col·lectiu.

Sota el nom Garnatxa Blanca On Road, la DO Terra Alta promocionarà la seva varietat de raïm més emblemàtica als principals barris del centre de la ciutat amb l'objectiu de popularitzar el consum de vi amb Denominació d'Origen Terra Alta entre els barcelonins, i reforçar així la identitat de la marca i, en especial, de la Garnatxa Blanca, segell característic d'aquesta DO i gràcies al qual compta fins i tot amb un distintiu propi: Terra Alta Garnatxa Blanca 100×100.

Els locals participants oferiran als clients una copa de Garnatxa Blanca DO Terra Alta acompanyada d'una tapa, que serà diferent a cada un dels locals, buscant oferir maridatges alternatius per tal d'ampliar l'oferta gastronòmica i que aquells que estiguin interessats en la ruta puguin gaudir de tastos diferents a cada local i descobrir la versatilitat de la Garnatxa Blanca.


Guanya un cap de setmana a la Terra Alta

La Denominació d'Origen Terra Alta vol premiar a aquells que s'apropin als locals de la ruta per conèixer i gaudir de la seva Garnatxa Blanca. Així, aquells que participin de la ruta i que vulguin deixar constància, només hauran de fer-se una foto amb la seva copa de vi i penjar-la a les seves xarxes (Instagram, Facebook i Twitter) fent servir el hashtag #fansDOTerraAlta i mencionant el perfil de la DO Terra Alta. Les millors fotografies entraran en el sorteig d'un cap de setmana a la Terra Alta per conèixer de prop la comarca i gaudir de diferents propostes enoturístiques. A més, hi haurà també dos lots de vins per aquells que pengin les seves fotos i que en surtin guanyadores en segon i tercer lloc al sorteig.


DO Terra Alta, l'ànima de la Garnatxa Blanca

La ruta Garnatxa Blanca On Road és una acció que s'emmarca en la voluntat de la DO Terra Alta de continuar promocionant la seva varietat estrella. I és que a la Terra Alta es conrea el 33% de la Garnatxa mundial, un percentatge que suposa el 75% de la producció a Espanya i el 90% si parlem de Catalunya. Així doncs, no és estrany que la Terra Alta sigui una de les poques regions de la vitivinicultura mundial on és possible trobar una extensa gamma de vins monovarietals d'aquesta vinífera, que els ha fet mereixedors d'un distintiu de garantia específic: Terra Alta Garnatxa blanca 100×100.

Sense dubte, dades que indiquen la importància i el pes que aquesta varietat té a la comarca, i que avui dia continua portant el nom de la Terra Alta pels certàmens de tot el món.La Fàbrica de Solfa - Hotel - Restaurant a Besseit