Venda online productes de la Terra

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/11/2022#) AND (caducitat>=#8/11/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Garcia enceta el calendari 2018 de curses per muntanya, BTT i duatló de la Ribera d'Ebre

Els amants de la muntanya ja poden preparar bicicletes i calçat i roba esportiva, i ja es poden començar a apuntar per participar o passar un bonic dia als pobles de la Ribera, enmig de la natura.

Etiquetes   activitats outdoor, curses muntanya, btt, duatlo cross, garcia, ribera ebre, terres ebre

Publicat el15/2/2018

Garcia enceta el calendari 2018 de curses per muntanya, BTT i duatló de la Ribera d’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Participant de la primera edició del Duatló de Garcia, 2017


Garcia, Miravet, la Torre de l'Espanyol, Riba-roja d'Ebre, Benissanet, Tivissa i Móra d'Ebre. Aquests són els pobles riberencs que formen part del calendari del 2018 de curses per muntanya, BTT i duatló que se celebren a la comarca, una iniciativa que compta amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, i a la qual es donarà el tret de sortida aquest cap de setmana a Garcia.

Així doncs, els amants de la muntanya ja poden preparar bicicletes i calçat i roba esportiva, i ja es poden començar a apuntar per participar o passar un bonic dia als pobles de la Ribera, enmig de la natura. Les vuit cites no són només esportives. I és que per a molts municipis suposa tot un revulsiu d'activitat, ja que l'organització de les curses requereix la implicació de bona part de la gent dels pobles, tant en l'àmbit particular com d'associacions, perquè tot surti segons està previst. A més, els visitants que participen en aquestes curses també donen molta activitat als comerços i establiments locals.


Segona edició del Duatló de Garcia

La primera de les proves que se celebrarà a la Ribera d'Ebre és el Duatló de Garcia, que es farà aquest diumenge 18 de febrer. A partir de les 7.30 del matí, a la zona de les piscines, començarà l'entrega de dorsals als inscrits i a les 9 es donarà el tret de sortida a la prova. El primer sector de 13 quilòmetres serà en BTT fins a l'ermita de Santa Magdalena, on començarà el sector a peu, que seran 10 quilòmetres més, en un recorregut circular per tornar a l'ermita per fer el tram final de 12 quilòmetres fins a l'arribada. Un recorregut total de 35 quilòmetres pel terme municipal de Garcia per fer en BTT i córrer, una proposta per un matí de diumenge envoltats de natura a la Ribera d'Ebre.


Quatre curses BTT del circuit ebrenc, a la Ribera

Pel que fa a les proves de BTT, la primera de les curses que es faran a la comarca serà la quarta edició de la BTT Transrabosenca, que se celebrarà el 22 d'abril a la Torre de l'Espanyol. Després, ja el 6 de maig, torna la Figot Race de Riba-roja d'Ebre, després d'un any de parada, per celebrar la seva cinquena edició.

A Benissanet i Tivissa es faran dues de les curses de més trajectòria al territori: la BTT de l'Auberge de Benissanet, que aquest any celebrarà la seva novena edició l'1 de juliol, i la cursa de BTT A per la cabra” de Tivissa, la qual es correrà per onzè any el 23 de setembre. Les proves de BTT a la Ribera d'Ebre tenen una gran importància en el circuit de les Terres de l'Ebre, perquè són quatre de les set que configuren el calendari de la Xallenger BTT Terres de l'Ebre 2018.


Les curses de muntanya, tot un clàssic

Una altra de les modalitats de cursa per gaudir de la natura riberenca són les curses per muntanya a la Ribera d'Ebre, que celebren tres pobles: Miravet, Móra d'Ebre i Tivissa. La primera d'aquestes és la de la Cameta Coixa de Miravet, que se celebrarà l'11 de març. Aquest any la cita miravetana celebra la seva desena edició amb una fita important, ja que allotjarà el Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya individual 2018, un dels esdeveniments més importants d'aquest esport a escala nacional. A més, la cursa de Miravet també està inclosa en el Circuit de Curses per muntanya de les Terres de l'Ebre, de la qual també en forma part una altra cita de les clàssiques del territori: la Cursa Camí de Sirga de Móra d'Ebre, que aquest any celebrarà la novena edició el 18 de novembre.

La més veterana de les curses de muntanya és la que s'organitza a Tivissa, el pròxim 8 d'octubre, que aquest any arriba a la tretzena edició, i que en aquest cas serà una de les vuit proves que formen el Circuit de Curses per muntanya del Camp de Tarragona.


Garcia enceta el calendari 2018 de curses per muntanya, BTT i duatló de la Ribera d’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Participant cadet de la Cursa per muntanya La Cameta Coixa de Miravet, 2017