Buda & Bike 2024, l’illa de Buda a cop de pedal. 13 i 14 de juliol, el 3, 4, 17, 18 i 31 d’agost i l’1 de setembre

CAT | ES


Gandesa reprèn la celebració de la Festa del Vi que enguany arriba a la 34a edició

La Mostra de Vins de la Terra Alta durarà enguany 4 dies, del 29 d’octubre a l’1 de novembre. La Festa es consolida com l’aparador més important dels vins de la comarca, amb presència de la majoria de viticultors de la DO

Etiquetes   vida activa, fira, festa clotxa, festa del vi, gandesa, do terra alta, vi, terra alta

Publicat el28/9/2021

Gandesa reprèn la celebració de la Festa del Vi que enguany arriba a la 34a edició | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Gandesa celebrarà del 29 d'octubre a l'1 de novembre la Festa del Vi, el principal aparador comarcal dels vins de la Denominació d'Origen Terra Alta. Un esdeveniment que enguany arriba a la seua 34a edició, després del parèntesi del 2020 provocat per la pandèmia de COVID.

D'aquesta manera, la capital de la Terra Alta recupera l'esdeveniment més emblemàtic de promoció dels seus vins, amb actes com ara la Nit de les Garnatxes -al Celler Cooperatiu-, la Mostra de Vins -amb presència de gairebé la totalitat de viticultors de la comarca-, la popular Festa de la Clotxa, a més de jornades tècniques destinades als professionals del sector.

Enguany, la Comissió Organitzadora ha volgut recuperar la majoria d'actes que se celebren tradicionalment durant la Festa del Vi, aprofitant la remissió de la pandèmia i els elevats índexs de vacunació entre la ciutadania a Catalunya. No obstant això, es prendran les mesures oportunes d'aforament i distàncies per evitar contagis, sempre tenint en compte les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Recordem que la Comissió Organitzadora la integren el Celler Cooperatiu de Gandesa, l'Ajuntament de Gandesa, la Societat Unió Gandesana i el Consell Regulador de la Denominació d'Origen Terra Alta. “Després de l'edició limitada que vàrem tenir l'any passat, enguany totes les entitats implicades hem volgut recuperar aquesta Festa en la seua integritat. Una festa que representa el millor que tenim a la nostra comarca, els nostres vins amb Denominació d'Origen i amb la varietat Garnatxa Blanca com a màxim exponent”, ha comentat l'alcalde de Gandesa, Carles Luz.

Per aquesta edició, el cartell de la 34a Festa del Vi de Gandesa-Mostra de Vins de la Terra Alta, ha estat dissenyat per l'equip de l'agència ‘Primer Tercera' de Gandesa.

Aprofitant el pont de l'1 de novembre, aquest any la Festa del Vi es perllongarà durant 4 dies. Puntualment, al web www.festadelvi.cat i a les diferents xarxes socials (Facebook i Twitter) s'aniran incloent les darreres novetats i notícies sobre la celebració, com ara l'agenda d'actes i la compra d'entrades per a la Nit de les Garnatxes.


Per: Redacció

comparteix-ho