Temporada de teatre Benicarló 2023

CAT | ES


Gairebé una vintena d'actes per celebrar la Festa Major de Masboquera, del 18 al 20 de novembre

Totes les propostes són gratuïtes i estan adreçades a tots els públics

Etiquetes   vida activa, festes, vandellos, masboquerabaix camp,

Publicat el16/11/2022

Gairebé una vintena d’actes per celebrar la Festa Major de Masboquera, del 18 al 20 de novembre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La Festa Major de Masboquera se celebrarà del 18 al 20 de novembre, en honor de la patrona del poble, Santa Isabel d'Hongria, "Santa Zabet".

Per aquests dies, la Regidoria de Festes i el Club Esportiu de Masboquera han organitzat, amb la col•laboració del veïnat i de diverses entitats locals, gairebé una vintena d'actes gratuïts, per a tots els gustos i edats.

El programa inclou: activitats infantils (taller de serigrafia i espectacle de circ), actes tradicionals com la processó amb la Banda municipal de música Clau de Vent, l'homenatge a la gent gran del poble, el correfoc amb la Colla de Diables de Vandellòs, la cercavila amb els Capgrossos de Vandellòs i els Gegants de l'Hospitalet de l'Infant i la XXXIII Tirada de bitlles. I també conté actuacions musicals (vermut electrònic amb The Trilers, nit de karaoke i sessió amb el dj Joanet FM i concert del grup d'acordionistes Catukra) i altres propostes destacades com la nit de monòleg amb Edu Mutante, una caminada familiar a Castelló i el castell de focs artificials de fi de festa.

Més detalls, al programa d'actes clicant aquí.


Per: Redacció

Foto: Cedida