Venda online productes de la Terra

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/9/2022#) AND (caducitat>=#8/9/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El fort cabal de l'Ebre fa que s'hagi d'endarrerir el tractament contra la mosca negra

La Confederació Hidrogràfica de l’Ebre no pot garantir els cabals adequats i, per tant, l’operatiu queda posposat uns 10 dies aproximadament

Etiquetes   natura entorn, mosca negra, ebre, terres ebre

Publicat el24/1/2020

El fort cabal de l’Ebre fa que s’hagi d’endarrerir el tractament contra la mosca negra | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE), tenia previst iniciar aquesta propera setmana el programa del 2020 de control de la mosca negra al tram baix de l'Ebre. Cal recordar que per tal de poder fer una feina efectiva, és necessari que els cabals del riu presentin unes condicions adequades. La Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre ha fet contactes amb els responsables de Mequinensa, qui havien garantit que el dilluns, 27 de gener, els cabals serien els adequats per a poder realitzar els mostrejos pretractament a les 7 zones preestablertes, des d'Ascó fins Amposta. Aquests mostrejos havien de marcar la necessitat, o no, de realitzar un tractament al dia següent, dia 28, sempre i quan es mantinguessin les condicions del cabal adequades.

Per tant, segons el previst, el tractament s'havia de realitzar el dia 28 de gener a partir de les 8:30 h, iniciant-se a la zona de Vinallop per tal d'acabar a la zona d'Ascó. Les darreres informacions de la Confederación Hidrográfica del Ebro (CHE), que el COPATE ha rebut aquest mateix matí, indiquen que no es poden garantir els cabals adequats i, per tant, tot aquest operatiu queda posposat uns 10 dies aproximadament.


Per: Redacció

Foto: Cedida