Roquetes.  Muntanya, ciència i tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/21/2022#) AND (caducitat>=#1/21/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Formació per a desenvolupar la Terra Alta com a destinació enoturística preferent a Catalunya

L’escola d’Enoturisme de Catalunya promou un programa de tres cursos per als professionals i empreses del sector turístic de la Terra Alta

Etiquetes   turisme, enoturisme, terra alta

Publicat el15/1/2019

Formació per a desenvolupar la Terra Alta com a destinació enoturística preferent a Catalunya | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Paisatge de tardor a la Terra Alta


Els cursos, que estan subvencionats per el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball del Govern d'Espanya, volen apropar al territori els experts del país en enoturisme per a que ajudin als professionals i a empreses com a cellers, bars i restaurants, cases i allotjaments rurals, hotels, botigues especialitzades i empreses de serveis turístics a desenvolupar el seu projecte, i a potenciar la comarca de la Terra Alta com a destinació enoturística preferent a Catalunya. L'oferta formativa consta de tres cursos i tots ells es realitzaran al celler Herència Altés.

El primer curs serà de “Creació i desenvolupament de producte enoturístic”, que realitzarà en Manel Colmenero, expert en destinacions enoturístiques i Director de l'empresa Ocio Vital de Barcelona.

La proposta seguirà amb el curs de “Reputació online: gestió i millora de la reputació en plataformes de gestió” que duran a terme en Carles Mera, expert en màrqueting enoturístic, i Ramón Francàs, sommelier i un dels més reconeguts comunicadors del món del vi a Catalunya.

Per acabar l'oferta, l'últim curs el farà l'Andrew Ashurst, sommelier i un dels professionals d'idiomes del món del vi més reconegut a casa nostra, que farà el curs de 30h “Informació i atenció enoturística en anglès”.

Les inscripcions a aquests cursos ja estan obertes i es poden fer a la web de l'Escola d'Enoturisme de Catalunya, o bé posant-se en contacte amb l'escola per correu mmula@vilafranca.org o trucant al 931 694 102.Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta