Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Esports | Flix acull la segona regata de llaüt mediterrani

El2n Descens del Meandre Vila de Flix consta de dos proves: un descens pel meandre amb una distància de 4 quilòmetres i un esprint de gairebé 500 metres

Etiquetes   esports, rem, ribera ebre, flix

Publicat el29/1/2018

Esports | Flix acull la segona regata de llaüt mediterrani | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La prova es va desenvolupar en dos modalitats: un descens pel meandre i un esprint


Ahir diumenge 28 de gener les aigües de l'Ebre van acollir el 2n Descens del Meandre Vila de Flix, la segona regata de llarga distància de la lliga 2018 de llaüt mediterrani. La prova, organitzada pel Club Nàutic de Flix i la Federació Catalana de Rem, es va desenvolupar en dos categories: un descens pel meandre amb una distància de 4 quilòmetres i un esprint de gairebé 500 metres. Finalment, se sumaven els resultats d'ambdues curses per decidir el guanyador de la competició.

En aquesta segona regata de lliga van participar 7 clubs amb un total de 18 tripulacions. La representació ebrenca va anar a càrrec del Club Nàutic Flix i l'A.E. Xino-Xano de Deltebre.

El Club Rem Badalona es va imposar en les categories masculina i femenina. Les noies flixanques van aconseguir la segona posició, mentre que els equips masculins van fer el quart millor temps. D'altra banda, l'equip flixanc que remava amb el llagut català va quedar primer en la seva modalitat. Els remers de Deltebre van tancar la classificació de la regata, tant en homes com en dones.

La lliga marxa ara a aigües gironines, en concret a Empúriabrava, on el pròxim 11 de març se celebrarà la tercera prova de la competició.


Classificacions 2n Descens del Meandre Vila de Flix

comparteix-ho