Venda online productes de la Terra

CAT | ES


La Fira de Sant Pere d'Albocàsser arriba per a oferir les novetats del sector agrícola

L’històric ermitori de Sant Pau acollirà l’esdeveniment durant el dissabte 2 i diumenge 3 de juliol

Etiquetes   turisme, alt maestrat, human land, albocasser, ares, fires,,,

Publicat el1/7/2022

La Fira de Sant Pere d’Albocàsser arriba per a oferir les novetats del sector agrícola | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... L'Alt Maestrat és un territori arrelat fortament al sector agrícola i ramader. Un mercat que no sols s'entén des de l'economia, sinó també des d'un estil de vida tranquil, envoltat de naturalesa i amb un cicle d'activitats importants per al desenvolupament de les diferents professions. Un dels esdeveniments més importants continua sent la Fira de Sant Pere, una històrica mostra on s'exposen articles, productes i serveis encarats a la professionalització d'un sector cada vegada més tècnic i industrialitzat.

L'històric ermitori de Sant Pau acollirà l'esdeveniment durant el dissabte 2 i diumenge 3 de juliol. En el seu prat s'instal·laran les casetes dels diferents negocis, professionals o establiments que acudisquen, a vistes de tots els visitants i interessats a conéixer novetats i productes. Durant tot el cap de setmana s'han preparat diverses activitats per a totes les edats, com una zona infantil amb jocs o un concurs de tir i arrossegament al matí dels dos dies. Així doncs, a la vesprada del dissabte tindrà lloc un ‘tardeo' seguit d'un sopar de pa i porta. La discomòbil que amenitza la vesprada també ho farà a la nit, just després del sopar. Pel que respecta al diumenge, la fira seguirà oberta durant tot el dia fins que un intercanvi de bandes entre l'Associació Musical de Sant Mateu i l'Associació Musical Santa Cecília d'Albocàsser tancaran una edició més de la Fira de Sant Pere.


La Cova Remígia d'Ares rep periodistes i visitants

El programa Terra Viva de la televisió autonòmica valenciana, À Punt Mèdia, va rodar en la Cova Remígia un reportatge que tracta el tresor històric pintat sobre les parets de l'abric. Aquesta cavitat és una de les mostres més importants de l'art rupestre llevantí, declarat Patrimoni Immaterial per la Unesco, gràcies a les seues més de 750 figures en bon estat de conservació. Un lloc en el qual es testifiquen milers d'anys d'història i persones en el territori Human Land, els qui van deixar un llegat encara inesborrable a la comarca.


L'Alt Maestrat, en l'ull de centenars de visitants

L'arribada del bon temps i les vacances provoquen que parelles, famílies i grups de visitants s'acosten a visitar el patrimoni cultural de l'Alt Maestrat. A Culla, el cap de setmana passat es va registrar un augment de visitants respecte a l'habitual, per raó de la Nit Romàntica dels Pobles Més Bonics d'Espanya. Si bé, a Benassal s'ha assentat al llarg de l'any la visita de desenes de persones per a conéixer racons com la Torre de la Presó, el Forn de Dalt o els Porxos de la Mola i les seues contextualitzacions històriques. Així doncs, el dissabte a Benassal s'ha organitzat un taller d'improvisació teatral a les 18h als Porxos de la Mola apte per a tots els públics. Mentre que el diumenge a les 12h s'ha organitzat una visita al paratge natural municipal El Rivet per a conéixer la seua flora i la seua fauna.


La Fira de Sant Pere d’Albocàsser arriba per a oferir les novetats del sector agrícola | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Visitants a la Cova Remígia d'Ares

Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho