Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


La Fira de l'Oli Novell, dels Cítrics i del Comerç de Santa Bàrbara arriba a la 25a edició

Després de la celebració virtual de l’any passat a causa de la pandèmia, la fira torna a la normalitat en aquesta nova edició que tindrà lloc del 26 al 28 de novembre

Etiquetes   vida activa, jornades gastronomiques, oli oliva, OOVE, DOP BaixEbre Montsia, santa barbara, montsia, turisme gastronomic

Publicat el4/11/2021

La Fira de l’Oli Novell, dels Cítrics i del Comerç de Santa Bàrbara arriba a la 25a edició | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Els propers 26, 27 i 28 de novembre, Santa Bàrbara celebrarà la 25a edició de la Fira de l'Oli Novell, dels Cítrics i del Comerç, després d'un any de celebració virtual per la pandèmia i amb una edició que es presenta molt especial ja que, a banda de complir un quart de segle, s'estrenarà el nou pavelló polivalent, situat al camp de terra on, tradicionalment, es celebrava la fira.

L'any passat, degut a la pandèmia, la fira es va celebrar en format virtual. Enguany, de moment, amb les bones perspectives de minimització dels efectes de la Covid-19, les autoritats han permès una major flexibilització pel qual, sempre respectant les mesures que marqui el Procicat.

Enguany s'espera poder recuperar el ritme normal de la fira. Després d'un any de parada, la gent està amb ganes de poder retornar de nou a la fira. En aquest sentit, des de l'organització, s'està treballant per presentar un programa atractiu, amb novetats però sense oblidar part de l'essència de la fira, mantenint les activitats i actes de més participació. Igualment, totes les activitats estaran sotmeses a les garanties mínimes de salut i seguretat.

Per aquelles persones que voleu participar a la fira com expositors/es, us podeu consultar les bases de participació i descarregar el formulari d'inscripció a la web de l'Ajuntament de Santa Bàrbara www.santabarbara.cat. Per més informació, us podeu adreçar al correu electrònic eroldan@santabarbara.cat.

Ana Panisello, nova Regidora de Fires, fa esment a la importància de la fira d'enguany per tot el que comporta: l'edició número vint-i-cinc, el nou pavelló, la reobertura després de l'aturada per la pandèmia,... però també es mostra il·lusionada i amb ganes per tornar a obrir-ne les portes.


XXIV Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Oli

El passat dilluns 1 de novembre es va donar el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Oli, que s'allargaran fins el 29 de novembre i en les que hi participen el Restaurant Diego, Restaurant Venta de la Punta i Restaurant la Llar. Els menús, amb l'oli d'oliva verge extra com a protagonista, oscil·len entre els 30 i 40 euros i els podeu consultar en aquest enllaç.


Per: Redacció

comparteix-ho