Temporada de teatre Benicarló 2023

CAT | ES


La Fira de Nadal de Campredó enguany se celebrarà el 17 de desembre durant tot el dia

Com ja és habitual, la Fira, que tindrà lloc a l’Espai Cultural la C, es complementarà amb activitats paral·leles per fer xalar menuts i grans

Etiquetes   vida activa, campredo, baix ebre, activitats, festes nadal

Publicat el30/11/2022

La Fira de Nadal de Campredó enguany se celebrarà el 17 de desembre durant tot el dia | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Caves, torrons, elements decoratius, regals originals... tot això i molt més és el que trobaran els visitants de la Fira de Nadal de Campredó. El 17 de desembre, l'Espai Cultural la C s'engalana per acollir la 8a edició de la Fira, que enguany se celebrarà per primera vegada durant tot el dia, de 10 a 13.30 h i de 16 a 21 h.

Els expositors ompliran les seues parades de productes artesans i de proximitat perquè els visitants de la fira puguin comprar els regals de Nadal i Reis, així com les delícies per omplir la taula dels àpats familiars.

Com ja és habitual, la Fira es complementarà amb activitats paral·leles per fer xalar menuts i grans. Al llarg de la jornada se succeiran els tallers creatius, el tronc de Nadal gegant, les demostracions artesanals i els espectacles musicals. No hi faltarà tampoc la possibilitat de menjar i beure de la mà de les entitats col·laboradores del municipi, que se sumaran a la celebració amb degustacions, vermuts, etc.

Podeu consultar el programa en aquest enllaç.


Per: Redacció

Foto: Cedida