suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


La Fira del Caçador de Masdenverge arriba aquest cap de setmana a la 12a edició

Exhibicions canines, de falconeria, xerrades, tallers, un ampli ventall d’activitats adreçades no no més als aficionats a la caça, sinó al públic en general

Etiquetes   fira, masdenverge, montsia, terres ebre, caça

Publicat el30/9/2019

La Fira del Caçador de Masdenverge arriba aquest cap de setmana a la 12a edició | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Foto: Pixabay


Masdenverge organitza aquest proper cap de setmana, 5 i 6 d'octubre, la dotzena edició de la Fira del Caçador, amb un ampli i variat programa d'activitats, adreçades no només als aficionats a la caça, sinó al públic en general.

A més dels estands dedicats al articles de caça com roba, estris, alimentació per a gossos i complements, s'han programat exhibicions canines, de falconeria, xerrades, tallers, etc. Per segon any consecutiu se celebrarà el Campionat de gossos de mostra, amb l'ensinistrador Cristian Aleixendri, a l'àrea del cementiri municipal. I a l'àrea del barranc de la Galera, organitzada per la Societat de Caçadors Sant Isidre Masdenverge i Federació Catalana de Caça de les Terres de l'Ebre, hi haurà una exhibició de gossos de mostra Sant Hubert.

La cuina amb caça també tindrà un paper destacat, amb les degustacions que es faran a l'estand de l'ajuntament i amb els menús gastronòmics que oferiran els restauradors locals, que inclouen esmorzars de forquilla i el menú Fira del Caçador. Els productes artesans i de proximitat també estaran presents als estands dels diferents expositors que ja han confirmat l'assistència al certamen.


Programa de la 12a Fira del CaçadorVenda online productes de la Terra