Sant Jaume d´Enveja, harmonia natural

CAT | ES


La Fira d'Artesania de la Fusta i Festa del Moble de la Sénia tindrà format online

La XII Fira d’Artesania de la Fusta i la VIII Festa del Moble de la Sénia es podrà seguir des del web www.firadelafustaimoble.org

Etiquetes   vida activa, fires, la senia, montsia, terres ebre

Publicat el13/10/2020

La Fira d’Artesania de la Fusta i  Festa del Moble de la Sénia tindrà format online | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La difícil situació sanitària que estem vivint actualment a causa de la pandèmia de la Covid-19 ha obligat als organitzadors de la XII Fira d'Artesania de la Fusta i la VIII Festa del Moble de la Sénia a buscar noves fórmules per a seguir gaudint dels diferents esdeveniments que hi tenen lloc. En aquest sentit, s'ha organitzat fira diferent, en format online, més apropiada als nous temps i adaptada a una pandèmia que hem de vèncer i que es podrà seguir des del web www.firadelafustaimoble.org.

Aquesta web, però, no neix només amb la voluntat de substituir puntualment la Fira, sinó que pretén ser una fórmula de futur per a ampliar-la i mantenir-la present al llarg de tot l'any, com a valor afegit també per a futures edicions i, al mateix temps, per a tenir presents les edicions passades. En els propers dies s'anirà publicant al web més informació sobre l'esdeveniment.

La Fira d'Artesania de la Fusta i el Moble de la Sénia és un projecte que s'inicia l'any 2009. La primera edició va adoptar el format de jornada ja que, juntament amb l'exposició de peces artesanes, es van celebrar unes ponències relacionades amb l'artesania i l'ofici de fuster a la Sénia. Amb aquesta jornada, moltes persones van mostrar interès en el projecte, fet que va ajudar a al creació de l'Associació d'Artesans de la Sénia.

Des de fa uns anys, la fira es complementa amb la participació de la Federació de Comerciants del Moble, organitzant la Festa del Moble. Durant el cap de setmana de la fira les botigues de mobles tenen obertes les seves portes, amb ofertes, descomptes i promocions especials per recordar que la Sénia segueix sent un important referent en aquest sector.

Des de l'organització es mostren molt satisfets pel fet que aquest esdeveniment de gran rellevància al municipi compta amb la col·laboració de diverses entitats locals, a les quals agraeixen la seva implicació: Associació d'Artesania, Federació de Comerç del Moble (FECOMS), Col·lectiu d'Empresaris del Moble (CEMS), Centre d'Estudis Seniencs, CENFIM i Federació de Comerços (FECOSE).


Per: Redacció