Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/26/2021#) AND (caducitat>=#10/26/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Finalitzen las Jornades d'Escalada organitzades per la Comarca del Maestrazgo

Després de l’èxit de les Jornades, l’àrea d’Esports contempla la possibilitat de repetir-les el proper any i continuar organitzant activitats per al gaudi de tots els públics

Etiquetes   activitats outdoor, escalada, comarca maestrazgo

Publicat el19/4/2021

Finalitzen las Jornades d’Escalada organitzades per la Comarca del Maestrazgo | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Aquest cap de setmana han finalitzat les Jornades d’Escalada Esportiva organitzades per l’àrea d’Esports de la Comarca del Maestrazgo i dirigides als més petits de la comarca.

"Durant cinc dissabtes, 65 nens i nenes de 8 a 12 anys de Fortanete, Villarroya de los Pinares, Allepuz, Cantavieja, Tronchón, Mirambel i Bordón, han après tècniques d’escalada de la mà dels monitors esportius i de l’empresa Geoventur, que ha aportat tot el material necessari i ha instruït als joves en matèria de seguretat "explica Chema Oliver, coordinador de l’àrea d’Esports de la Comarca. Molinos, Villarluengo i Aliaga han estat els escenaris on s’han realitzat les Jornades, ja que disposen de diverses vies d’escalada per a un nivell d’iniciació.

L’escalada esportiva ofereix grans possibilitats de desenvolupament en el territori i són molts els termes municipals que compten amb sectors d’escalada amb vies equipades. Aquestes jornades pretenen, a més, mostrar els atractius que ofereix el Maestrazgo en relació a aquest esport", assenyala Roberto Rabaza, president de la Comarca del Maestrazgo.

A més, amb l’objectiu de prevenir qualsevol contagi i vetllar per la seguretat dels petits, les Jornades s’han organitzat a partir dels mateixos grups bombolla que segueixen a les escoles.

Des de la Comarca del Maestrazgo es fa una valoració molt positiva de les Jornades, ja que, "tot i que a el principi alguns nens tenien por a l’alçada, l’han acabat perdent i han gaudit molt, sortint a l’aire lliure i aprenent aquest esport i de les possibilitats que tenen de practicar a la comarca", detalla Oliver.

Després de l’èxit de les Jornades, l’àrea d’Esports contempla la possibilitat de repetir-les el proper any i continuar organitzant activitats per al gaudi de tots els públics.


Per: Redacció

Foto: Cedida