Fira multisectorial Vandellòs i Hospitalet de l’Infant, 18 i 19 de maig 2024

CAT | ES


La Festa del Tossal del Rei ja té data

Serà el 2 d’octubre i està organitzada pels ajuntaments de la Pobla de Benifassà, la Sénia i Vallderoures, amb la col•laboració de la Mancomunitat de la Taula del Sénia

Etiquetes   activitats outdoor, vida activa, la senia, pobla benifassa, vallderoures, taula del senia

Publicat el12/9/2022

La Festa del Tossal del Rei ja té data | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El diumenge 2 d'octubre és el dia escollit per a celebrar la Festa del Tossal del Rei, un esdeveniment que anualment organitzen els ajuntaments de la Pobla de Benifassà, la Sénia i Vallderoures, amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Taula del Sénia.

Es podrà participar de diferents maneres: els participants que hagin escollit participar a la festa a peu, sortiran en cotxe a les 7 del matí des de l'Espai Jove d ela Sénia fins arribar al pantà d'Uldlecona, on continuaran a peu pel camí vell de Fredes fins al Tossal. El recorregut és d'aproximadament de 12 km.

Els qui prefereixen utilitzar la bicicleta, sortiran a les 8 h des de l'Espai Jove fins arribar al Tossal, després de recórrer una distància de 30 km.

Per últim, a les 9.30 h es farà la sortida a peu des de la plaça de Fredes fins al Tossal, cobrint un recorregut de 6 km a peu.

A les 11.30 h, es farà la tradicional salutació de les autoritats al Tossal.

El dinar de germanor tindrà lloca les 14 h al pavelló Colòna Europa de Fredes. El tiquet del dinar té un preu de 12€ i es poden adquirir als tres ajuntaments i a la Mancomunitat Taula del Sénia, fins al dia 27 de setembre.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho