Hotel Restaurant La Fàbrica de Solfa. Beseit. Una cuina moderna i atrevida basada en la tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/23/2021#) AND (caducitat>=#10/23/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La Festa del Renaixement de Tortosa guanyadora a Mi fiesta es la mejor

Ha estat escollida amb el 29’5% dels vots a la votació popular que organitza el portal de turisme CasaRural.com

Etiquetes   turisme, tortosa, baix ebre, terres ebre, festa renaixement

Publicat el11/6/2019

La Festa del Renaixement de Tortosa guanyadora a Mi fiesta es la mejor | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Imatge: cedida


La Festa del Renaixement de Tortosa ha estat designada com la millor festa de l'Estat espanyol en la votació popular de la segona edició del concurs Mi fiesta es la mejor, que organitza CasaRural.com.

Amb el 29'5% dels vots, la festa de recreació històrica de Tortosa ha quedat per davant de les Festes de San Roque – Chúndara de Peñafiel (Valladolid) ,que ha rebut el 13'1% dels vots, situant-se en el segon lloc de la classificació. Els participants de la votació podien escollir entre 10 esdeveniments festius i culturals de tot l'Estat espanyol.

Club Rural és un portal de turisme que agrupa més de 28.000 establiments rurals amb més de 200.000 reserves anuals.

La pròxima edició de la Festa del Renaixement, la 24a, tindrà lloc del 18 al 21 de juliol.Parc Esportiu Vies Altes. Porrera