Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


La Festa de l'Oli de la Fatarella se celebrarà el 8 i 9 de desembre

La XXIV edició de la fira ja ha presentat el cartell i en els pròxims dies es farà públic el programa d’actes

Etiquetes   vida activa, fires, de la terra, oove, la fatarella, terra alta, terres ebre, do oli terra alta

Publicat el25/10/2023

La Fatarella ja té el cartell de la que serà la 24a edició de la Festa de l'Oli de la Fatarella, que se celebrarà els dies 8 i 9 de desembre.

L'esdeveniment va néixer l'any 1999, una primera edició d'àmbit local, però que va posar la primera pedra en la promoció agrícola i turística d'aquest municipi de la Terra Alta. Any rere any, la Festa ha anat creixent fins a convertir-se en una fira que s'ha posicionat com l'aparador d'un dels productes estrella de la Terra Alta: l'oli d'oliva verge extra, i en especial, de la varietat empeltre, característica de la comarca i inclòs en la Denominació d'Origen Protegida Terra Alta.

La Festa de l'Oli, alhora, també promociona el turisme, la gastronomia, la pagesia, la cultura i la història del poble de la Fatarella. Al voltant de l'or líquid que és l'oli d'oliva verge extra, es promociona el municipi, l'entorn i altres productes locals. Però, el gran atractiu de la Festa de l'Oli és la participació de les entitats locals, les empreses expositores i també persones a títol individual que aquell dia, desinteressadament, col·laboren en l'organització dels actes.

Pròximament es publicarà el programa d'activitats. Estigue atents!


La Festa de l’Oli de la Fatarella se celebrarà el 8 i 9 de desembre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

Per: Redacció


comparteix-ho