suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


La Festa de les Llums tornarà a oferir la possibilitat de descobrir el call jueu de Tortosa

«Recordant Hanukkà» tindrà lloc el 28 de desembre amb una visita guiada i un concert al Museu, i es completa amb unes jornades gastronòmiques a sis restaurants

Etiquetes   turisme, turisme cultural, tortosa, baix ebre, terres ebre

Publicat el17/12/2019

La Festa de les Llums tornarà a oferir la possibilitat de descobrir el call jueu de Tortosa | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El 28 de desembre tindrà lloc, per quint any, l’espectacle «Recordant Hanukkà». Es tracta d’una visita guiada al call jueu, de la mà del personatge de Blanca, la Jueva de Tortosa, que interpreta Pili Cugat amb l’acompanyament musical de Carlos Luprián.

El regidor de Turisme, Sisco Pepió, ha remarcat que l’espectacle permet gaudir a la vegada de dos dels elements més singulars de Tortosa ja que "combina el turisme i la cultura, facilitant conèixer un dels barris històrics de la ciutat, el call jueu, de la mà d’una proposta que també conjuga el teatre i la música", assenyala.

Per poder assistir a la representació cal reservar prèviament al telèfon 698 080 050 (donatiu: 3 euros).


Jornades de cuina jueva

Coincidint amb aquesta proposta, sis restaurants que formen part de l’associació Platigot participaran a les jornades culinàries de la Cultura Jueva Catalana. Del 27 al 29 de desembre oferiran menús amb plats inspirats en aquesta gastronomia, que es caracteritza, entre d’altres, pel protagonisme de l’oli d’oliva. Els restaurants participants són el del Parador, el Portal de Tamarit, L’Olivera, Paiolet, Rosa dels Vins i el Palauet, tots a l’entorn dels barris històrics.


Per: Redacció

Foto: Cedida